Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Duurzaam plaatmateriaal

Duurzaam plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar duurzaam plaatmateriaal? Wij zijn het adres als u duurzaam plaatmateriaal zoekt voor een prefab woning. Wij maken duurzaam plaatmateriaal onder optimale weersomstandigheden in onze werkplaats. De verschillende houten elementen van de woning of het gebouw worden in onze werkplaats gemaakt als houten raamwerken. De houten raamwerken worden voorzien van een dik pakket isolatie, folie, gips en gevelbekleding. Veel van deze onderdelen kunt u zelf kiezen en wij bereiden het voor in onze werkplaats. Zodra alle onderdelen van de prefab woning in gereedheid zijn gebracht worden de elementen naar u gebracht. Dit is meestal op de bouwlocatie zodat u de elementen zelf niet nogmaals hoeft te verplaatsen. Het voordeel van duurzaam plaatmateriaal is dat de woning of het gebouw binnen een paar dagen wind- en waterdicht is!

Voordelen van duurzaam plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Duurzaam plaatmateriaal van Ascentia Systems

Op zoek naar duurzaam plaatmateriaal? U wilt graag duurzaam bouwen en dat houdt in dat het huis energiezuinig wordt. Het duurzaam plaatmateriaal is voorzien van een goede isolatielaag zodat u niet nogmaals van binnen of buiten hoeft te isoleren. Het houten skelet bouwsysteem bestaat uit hoogwaardige thermische panelen die opgebouwd zijn uit een sandwichpaneel van twee lagen plaatmateriaal. Tussen de panelen zit een isolerende laag geëxpandeerd polystyreen. Dit heeft als voordeel dat het een zeer energiezuinige manier van bouwen is. Het is een flexibel bouwsysteem waarbij een korte bouwtijd gegarandeerd is. Het is een milieuvriendelijke aanpak waarbij duurzaamheid en een oersterke kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Heeft u een allergie en heeft u daar in huis ook veel last van? Kunt u bijvoorbeeld niet tegen stof? Dan is een prefab woning een optie voor u. Door gebruik te maken van duurzaam plaatmateriaal dat in onze werkplaats wordt voorbereid komt u te wonen in een gezond leefklimaat. Het houten skelet zorgt voor een prettig woon- en leefklimaat en is geweldig fijn als u een allergie heeft. Duurzaam plaatmateriaal is vrij van stoffen en allergieën.

De voordelen van duurzaam plaatmateriaal

Bent u op zoek naar een totaalconcept op basis van duurzaam plaatmateriaal? Zoek niet verder en benader ons. Wij zijn de specialisten op het gebied van snel en eenvoudig bouwen. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw en gaan graag voor u aan de slag. Onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Omdat er een goede isolatielaag in verwerkt is krijgt u een stillere leefomgeving. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2023. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.