Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PIR isolatie plaat

PIR isolatie plaat nodig?

Bent u op zoek naar een PIR isolatie plaat? Bent u op zoek naar een PIR isolatie plaat die u voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt gebruiken? Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring met het produceren van verschillende isolatie platen kunnen wij deze platen tegenwoordig ook op maat maken; dit doen wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij al de wensen van onze klanten vervullen en bent u ervan verzekerd dat de PIR isolatie plaat precies past. Al onze wandpanelen zijn voorzien van PIR isolatie plaat. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en of wij ook uw wensen kunnen realiseren? Onze medewerkers denken graag met u mee en plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek in. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke PIR isolatie plaat bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

Voordelen van een PIR isolatie plaat

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PIR isolatie plaat van Ascentia Systems

Op zoek naar een duurzame PIR isolatie plaat? Ascentia Systems is gevestigd in het Brabantse Dussen. Vele bedrijven en particuliere klanten weten ons inmiddels te vinden. Heeft u de mogelijkheid om een woning, pand of een tiny house te bouwen? Wilt u een dakkapel realiseren op uw woning om uw badkamer, zolder of slaapkamer te vergroten? Door gebruik te maken van een PIR isolatie plaat van Ascentie Systems bent u verzekerd van de juiste kwaliteit isolatie platen.  Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten isolatie platen. Alle wanden van Ascentia Systems zijn voorzien van PIR isolatie platen. Deze isolatie platen zijn gemaakt van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. De isolatieplaten van Ascentia Systems dragen het keurmerk brandklasse A. De panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen.

PIR isolatie plaat bestellen? Offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze isolatie platen? Wilt u meer weten over de vele voordelen die de PIR isolatie platen van Ascentia Systems hebben? Neem dan snel een kijkje op deze website. De PIR isolatie platen van Ascentia Systems bieden een sterke en stabiele structuur en hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat u in een stillere leefomgeving heeft als u  gebruik maakt van de PIR isolatie platen van Ascentia Systems. Onze platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben verschillende isolatie-eigenschappen. Al onze producten worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.