Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten nodig?

PIR isolatieplaten nodig? Bent u op zoek naar hoogwaardige PIR isolatieplaten om een bestaand gebouw te isoleren of voor een nieuwbouw project? Bij Ascentia Systems in Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige isolatieplaten, namelijk onze SPT panelen. Bouwen met isolatieplaten is in opkomst en wij hebben er jarenlange ervaring mee. In onze SPT panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Met de hoge isolatiewaarden van onze panelen zullen de energiekosten enorm verminderen. Onze panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen wat zorgt voor maximale luchtdichtheid. U heeft niet alleen lagere energiekosten maar u zult ook een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken in de ruimte. Uw leefomgeving wordt rustiger omdat geluiden van buitenaf minder doordringen. De panelen zorgen voor een uiterst sterke en stabiele structuur voor uw woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk, of het nu traditioneel of modern is.

Voordelen van PIR isolatieplaten

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PIR isolatieplaten van Ascentia Systems

Bent u op zoek naar een energieneutraal bouwsysteem in combinatie met PIR isolatieplaten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over een eigen werkplaats waardoor de PIR isolatieplaten op maat kunnen worden gemaakt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door onze jarenlange ervaring in te zetten in het ontwerpen van uw gewenste woning of pand kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen uw wensen naar duurzaamheid vertalen. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. De keuze is helemaal aan u. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en neem, indien gewenst, contact met ons op. Voor het realiseren van een pand of woning in combinatie met PIR isolatieplaten bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

PIR isolatieplaten voor ieder project

De PIR isolatieplaten van Ascentia Systems zijn te gebruiken voor het realiseren van binnen- en buitenmuren, voor vloeren, daken en voor utiliteitsbouw. De PIR isolatieplaten zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Met onze isolatieplaten worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn PIR isolatieplaten ideaal. Voor de productie, de afbouw en de klimaatbeheersing werkt Ascentia Systems intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij brengen zo alle kennis en vakmanschap samen om te komen tot een volledige klimaat neutrale snelbouw. De PIR isolatieplaten kunnen ook aan de buitenzijde worden gebruikt. De PIR isolatieplaten kunnen met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen worden afgewerkt. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Meer weten over PIR isolatieplaten?

Wilt u meer weten over de voordelen die PIR isolatieplaten met zich meebrengen? Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passende constructietekening? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee voor het realiseren van uw project in combinatie met PIR isolatieplaten.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.