Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PIR platen

PIR platen nodig?

Bent u op zoek naar een manier om milieuvriendelijk, snel en effectief te bouwen? Bent u op zoek naar PIR platen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. De PIR platen van Ascentia Systems zijn uiterst sterk en zeer energiezuinig. Daarnaast zijn onze PIR platen voor zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en iedere gevelafwerking is mogelijk. Met de PIR panelen van Ascentia Systems kunt u op een snelle, effectieve manier uw project realiseren. Wij beschikken over een eigen werkplaats zodat wij zelf verschillende aanpassingen kunnen uitvoeren. Alle PIR platen worden op maat gemaakt en opgeleverd met venster- en deuropeningen. Dit scheelt veel arbeidstijd en uw project is des te sneller klaar. De PIR platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben daarom ook verschillende isolatie-eigenschappen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan een kijkje op deze website of neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van PIR platen?

Met de PIR platen van Ascentia Systems kunt u snel en eenvoudig bouwen. Door onze jarenlange ervaring op gebied van paneelbouw kunnen wij al uw wensen realiseren. Wij maken onze PIR platen op een milieuvriendelijke manier en onze platen zijn dan ook recyclebaar. Al onze platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Ze hebben brandklasse A en zijn zeer waterbestendig. Door de sterke en stabiele structuur zijn onze PIR platen geschikt voor diverse projecten. Er kunnen huizen, tiny houses, chalets, schuren, zorgwoningen, dakkapellen en zelfs zwembaden mee gebouwd worden.  Onze panelen zijn vrijwel overal voor te gebruiken, ze zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. U zult merken dat uw energieverbruik minder wordt als u gebruik maakt van de PIR platen van Ascentia Systems. Onze PIR platen zijn voorzien van uitstekende thermische prestaties en eigenschappen.

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van PIR platen

Een bouwsysteem met PIR platen heeft vele voordelen. De bouwtijd is zeer kort omdat in de werkplaats alle panelen op maat worden gesneden en al voorzien worden van alle venster- en deuropeningen. Dat scheelt aanzienlijk in de arbeidskosten. Het werk kan altijd doorgaan omdat de platen weerbestendig zijn. Door de uitstekende isolatie zal uw energieverbruik aanmerkelijk lager worden en u woont comfortabeler in een huis met een gelijkmatige warmte en een maximale luchtdichtheid. Ook zult u ervaren dat uw leefomgeving stiller is omdat geluiden van buiten minder doordringen. PIR platen zijn in verschillende diktes en dus ook verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar.

Duurzame PIR platen

Het gebruik van PIR platen is milieuvriendelijk en duurzaam. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en onze panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Het maatwerk zorgt voor een lage verspilling van materiaal en er blijft geen restafval achter op de bouwplaats. In een tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van isolatie van belang. Onze SPT platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Met onze panelen bouwt u duurzaam, energiezuinig, snel, veilig, gezond en betaalbaar. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van paneelbouw. Als u nog vragen heeft staan wij u graag te woord.

Meer weten over PIR platen van Ascentia Systems?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om PIR platen voor uw project te gebruiken? Wij vertellen u daar graag meer over. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar een moderne of traditionele uitvoering, vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. U kunt uw bouwwerk elke uitstraling geven die u wilt omdat de panelen op allerlei manieren afgewerkt kunnen worden. PIR platen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Aan de buitenzijde kunnen de PIR platen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Het gebruik van PIR platen is milieuvriendelijk en duurzaam. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en onze panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.