Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SPT

SPT voor duurzaam bouwen!

SPT specialist nodig? Wilt u snel en energiezuinig bouwen en heeft u daar SPT panelen voor nodig? Ascentia Systems uit Dussen heeft jarenlange ervaring met bouwsystemen met SPT panelen. In onze panelen worden draagkracht en isolatie gecombineerd. De exacte samenstelling van de SPT panelen kunt u elders op deze website lezen. Door de hoge isolatiewaarde wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd. De SPT panelen van Ascentia Systems zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. U zult daardoor een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken en uw leefomgeving wordt stiller omdat geluiden van buiten minder doordringen. SPT panelen zijn ook uitstekend geschikt voor na-isolatie van bestaande bebouwing. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. SPT panelen kunnen voor vrijwel elke bouwstijl gebruikt worden. Er zijn al diverse huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden mee gebouwd. Met de dunne en lichte platen kan eenvoudig en snel gebouwd worden.

Voordelen van bouwen met SPT

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Wat zijn SPT panelen?

Door met SPT panelen te bouwen heeft u maar een korte bouwtijd nodig zodat er minder arbeidskosten zijn. Veel voorwerk wordt in onze werkplaats gedaan. De panelen worden daar op maat gesneden en reeds voorzien van alle raam- en deuropeningen. Ook worden de panelen genummerd zodat er na aflevering direct duidelijk is waar de panelen moeten komen. Er gaat geen tijd verloren met SPT! De constructie is zeer sterk en stabiel en het materiaal is zeer waterbestendig en brandveilig (brandklasse A). De bouw kan altijd doorgaan omdat de panelen bestand zijn tegen wind, vorst en regen. De panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. U kunt kiezen uit verschillende diktes en verschillende isolatie-eigenschappen.

Waarvoor kunt u SPT panelen gebruiken

De SPT panelen kunnen direct afgewerkt worden. Dat geldt zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. U kunt de uitstraling kiezen die u wenst. Met de binnenzijde kunt u ook direct aan de slag, u hoeft bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen maar kan gelijk gaan behangen of stuken. Bij ons staat het milieu hoog in het vaandel. Wij werken milieuvriendelijk en tijdens de verwerking van de panelen komt er geen CO2 vrij. Ook blijft er geen restafval achter op de bouwplaats. Verder zijn alle panelen volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en duurzaam wonen. Kies voor Ascentia Systems! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ook u het juiste advies geven over uw bouwproject. Neem gerust contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.