Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Aanbouw prefab

Aanbouw prefab bouwen

Op zoek naar een aanbouw prefab? Heeft u plannen om een aanbouw prefab te plaatsen? Moet deze aanbouw goed geïsoleerd zijn en snel gerealiseerd kunnen worden? Dan bent u bij Ascentia Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij werken met een bouwsysteem van hoogwaardige isolatieplaten (SIP panelen) en hebben jarenlange ervaring. Onze hoogwaardige SIP panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. Uw aanbouw prefab kan snel en eenvoudig geplaatst worden met de dunne en lichte panelen die samen een stabiele en zeer sterke constructie vormen. De SIP panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte en maximaal luchtdichte gebouwen. Door de hoge isolatiewaarde wordt de warmte gelijkmatig verdeelt wat behaaglijk aanvoelt. Ook zult u een stillere leefomgeving ervaren omdat geluiden van buiten minder doordringen. Met SIP panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Ze kunnen gebruikt worden voor buiten- en binnenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatiewaarden.

Voordelen van een aanbouw prefab

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Mogelijkheden van een uitbouw / aanbouw prefab

Direct een mooie aanbouw prefab laten bouwen? Door SIP panelen te gebruiken voor uw aanbouw prefab weet u zeker dat de bouwtijd kort is. Het voorwerk zoals het op maat snijden van de platen wordt in onze werkplaats gedaan. De panelen worden ook genummerd zodat er bij aflevering op de bouwplaats direct gestart kan worden. Het weer heeft geen invloed op de panelen zodat er geen vertraging is door wind, regen of vorst. Dit alles zorgt voor aanmerkelijk minder arbeidstijd. De platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Ze zullen niet kromtrekken of delamineren.

De voordelen van een aanbouw prefab

Uw aanbouw prefab is klaar om direct af te werken. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk. U bepaalt zelf de uitstraling van de aanbouw. U kunt kiezen uit steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. De binnenzijde kunt u afwerken met gipsplaten en direct behangen of stuken. Bij ons staan zorg voor het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij verwerking van de panelen komt geen CO2 vrij en ook blijft er geen restafval op de bouwplaats achter. Alle panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en milieuvriendelijk wonen. Kies voor SIP panelen van Ascentia Systems. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.