Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

ASCENTIA heeft de expertise in huis om klanten van het begin tot het einde te begeleiden bij de snelbouw van een klimaatneutraal bouwwerk. Het begint met de vertaling van de wensen op het gebied van duurzaamheid en het ‘eindigt’ bij de begeleiding van de uiteindelijke bouw. Voor alle stappen daar tussenin werkt ASCENTIA samen met de volgende specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk:

SIPS UK voor de vervaardiging van de SIPS panelen. Al bijna dertig jaar fabriceert dit bedrijf structurele geïsoleerde panelen voor de bouwsector. ASCENTIA is voor SIPS UK de exclusieve importeur en distributeur in Nederland en België.

Bouwbedrijf Van Tilborg. Dit bedrijf is ervan overtuigd dat het duurzame totaalconcept met SIPS panelen de toekomst is. Het bouwbedrijf heeft zich volledig toegelegd op met name de ruwbouw met de SIPS panelen.

Fraanje aannemingsbedrijf voor de realisatie van het totaalconcept.

NILAN-warmtepompen. Dit Deense bedrijf produceert al vanaf de oprichting in 1974 hoogwaardige, innovatieve en energiezuinige ventilatie warmtepompen en bijbehorende klimaatoplossingen.

Sunsynk voor opwekken en opslaan van energie uit zonnepanelen.

Loxone voor een domotica systeem waarmee een zogeheten ‘slimme woning’ gerealiseerd kan worden.

C’avante Interior & Design. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs voor alle soorten woningen. Door ervaren en creatieve professionals worden woonwensen geïntegreerd in een compleet interieurontwerp.

A Way Of Living voor complete outdoor concepten. Met dit zusterbedrijf van ASCENTIA ontwerpen wij buitenkeukens, BBQ-werktafels, pergola’s en tuintafels om ze vervolgens met groot vakmanschap op maat te realiseren in het beste hout. Een keramische BBQ mag in dat beeld natuurlijk niet ontbreken. Bij A Way Of Living zijn ze er in alle soorten en maten.

Naast de intensieve samenwerking met specialisten kunnen wij ook een aantal producten leveren om u verder te ontzorgen:

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.