Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Zelfbouwers

Een zelfbouwer woekert met zijn tijd. Naast een baan elders moet er ook een huis, een schuur of een aanbouw gerealiseerd worden. Dat vraagt om een bouwproduct waarmee het snel en eenvoudig werken is. Daarnaast draagt een zelfbouwer zelf het risico van een kostenoverschrijding. Met de SIPS panelen heeft de zelfbouwer op beide punten het perfecte bouwsysteem in handen. We zetten de mogelijkheden en voordelen op een rijtje:

1. Ontzorgen en Snelle levering

Uw bouwtekening wordt door ASCENTIA vertaald naar het ontwerpsysteem behorende bij de SIPS panelen. Dit levert een inzichtelijk beeld op van het oorspronkelijke ontwerp, uitgewerkt in modulebouw. In het gewenste bestandstype ontvangt u niet alleen verschillende aanzichten van het bouwwerk, maar ook gedetailleerde tekeningen per wand, vloer en dak, zodat direct duidelijk is hoe het bouwpakket in elkaar steekt.

Voor het gehele proces van ontwerp naar modulepakket heeft ASCENTIA slechts twaalf weken nodig, namelijk één tot twee weken voor de calculatie, vier tot zes weken voor het vertalen van het bouwkundig ontwerp in het ASCENTIA systeem en nog eens vier weken voor de productie en het transport.

2. Eenvoudig en snel gebouwd

Het ASCENTIA systeem is speciaal ontwikkeld om een bouwproces eenvoudig te maken. De SIPS panelen en het bijbehorende verbindingssysteem zijn op de millimeter nauwkeurig gesneden, getest en genummerd. In SIPS panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd.  Aan de hand van de ontwerptekening en het panelenplan kan het bouwwerk in korte tijd gebouwd worden.

3. Kostenbesparend

Dankzij het beperkte gewicht van SIPS panelen kan volstaan worden met een relatief lichte fundering. Voor het eenvoudig aanleggen van waterleidingen en afvoeren zijn er speciale servicepanelen. Dit scheelt u bouwtijd en installatiekosten.

4. Weinig restafval en opslagruimte

SIPS panelen en de bijbehorende koppelstukken worden op maat aangeleverd. Daardoor is er geen restafval op de bouwplaats en blijven de afvalkosten beperkt. Omdat het bouwwerk snel gerealiseerd kan worden is nauwelijks opslagruimte nodig.

5. Flexibiliteit in afwerkingen

Aan de buitenzijde kunnen de SIPS panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.