Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Over ons

Bedrijf & team

ASCENTIA is een jong bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van SIPS panelen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Eigenaar Erik de Waal weet wensen op het gebied van duurzaamheid op maat te vertalen. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie.

Centraal in de bouw staan superieure geïnjecteerde SIPS panelen waarmee snel, duurzaam en voordelig gebouwd kan worden. Omdat SIPS panelen relatief nieuw zijn, zullen klanten die nog nooit SIPS hebben gebruikt, van nature sceptisch zijn. Bij ASCENTIA hebben we het geduld om alle vragen van klanten te beantwoorden zodat gekomen wordt tot de beste en meest passende oplossing van het gewenste project.

Voor de productie, de afbouw en de klimaatbeheersing werkt ASCENTIA intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. ASCENTIA  brengt zo alle kennis en kunde samen om te komen tot volledig klimaat neutrale snelbouw. Voor SIPS UK zijn wij de exclusieve importeur en distributeur in Nederland en België.

“Onze voetprint op aarde moeten we zo klein mogelijk houden.”

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.