Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Wat zijn SIP panelen?

Duurzaam totaalconcept

SIP-panelen (Structural Insulated Panels) van Ascentia Systems bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor de bouw. Laten we de voordelen en mogelijkheden rijtje zetten.

Wat zijn SIP-panelen?

SIP-panelen zijn samengestelde sandwichpanelen die bestaan uit een kern van Elastopor®H PUR schuimisolatie ingespoten tussen twee OSB platen(Oriented Strand Board). Deze panelen combineren structurele sterkte met hoge isolatiewaarden, wat resulteert in energiezuinige en solide constructies.

Voordelen van SIP-panelen

1. Energiezuinig: Dankzij de uitstekende isolatiewaarden helpen SIP-panelen uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. Uw huis blijft koel in de zomer en warm in de winter.
2. Snelle Bouwtijd: Met SIP-panelen gaat de bouw sneller dan met traditionele bouwmethoden. Dit betekent minder arbeidsuren en lagere kosten.
3. Sterk en Duurzaam: SIP-panelen zijn zeer sterk en kunnen zware belastingen dragen, wat resulteert in duurzame en veilige gebouwen.
4. Milieuvriendelijk: SIP-panelen verminderen afval tijdens de bouw en zijn energie-efficiënt, wat goed is voor het milieu.

Mogelijkheden met SIP-panelen van Ascentia Systems

1. Woningen: Van eengezinswoningen tot appartementencomplexen, SIP-panelen zijn ideaal voor residentiële bouwprojecten. Ze zorgen voor comfortabele en energiezuinige woonruimtes.
2. Commerciële Gebouwen: Kantoorgebouwen, winkels en andere commerciële ruimtes kunnen profiteren van de snelle bouwtijd en duurzaamheid van SIP-panelen.
3. Scholen en verzorgingstehuizen: Gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen hebben baat bij de energie-efficiëntie en het comfort dat SIP-panelen bieden.
4. Duurzame Projecten: Voor ecologische en groene bouwprojecten zijn SIP-panelen een perfecte keuze vanwege hun lage milieu-impact.

Innovatieve Ontwerpen

Met SIP-panelen zijn de ontwerpopties eindeloos! Ze kunnen worden aangepast aan verschillende architecturale stijlen, van modern en strak tot klassiek en traditioneel. Of u nu droomt van een energiepositieve woning of een futuristisch kantoor, de flexibiliteit van SIP-panelen maakt het mogelijk.

Wat maakt Ascentia Systems bijzonder?

Ascentia Systems onderscheidt zich door zijn focus op kwaliteit en innovatie. Hun SIP-panelen zijn vervaardigd met de nieuwste technologieën en bieden superieure prestaties. Bovendien biedt Ascentia Systems uitgebreide ondersteuning en begeleiding.

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar hoe SIP-panelen van Ascentia Systems uw volgende bouwproject kunnen verbeteren? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is!

Dus, klaar om te bouwen aan de toekomst? Laat SIP-panelen van Ascentia Systems de basis leggen voor uw volgende meesterwerk!

  Ontdek onze SIPS panelen!

  Openingstijden:
  Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
  Zat: 10.00 - 14.00 uur
  Zon: gesloten

  Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

  Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

  Algemene voorwaarden

  Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.