Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Bouwpakket woning

Bouwpakket woning bouwen

Bent u op zoek naar een bouwpakket woning? Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw droom kan realiseren? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door gebruik te maken van een bouwpakket woning kunt u snel en eenvoudig uw project realiseren. Onze panelen worden gebruikt voor zowel de binnen- als de buitenmuren. Daarnaast kunt u onze bouwpanelen ook gebruiken voor vloeren en daken. De mogelijkheden bij Ascentia Systems zijn eindeloos! Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige afgeronde projecten van Ascentia Systems. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over een bouwpakket woning.

Voordelen van een bouwpakket woning

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Bouwpakket woning: het nieuwe bouwen

Op zoek naar een bouwpakket woning? In de loop van de jaren hebben de specialisten van Ascentia Systems vele projecten afgerond. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van een prachtige aanbouw of complete woning die gemaakt is van SIP panelen. Als wij uw woning of aanbouw mogen realiseren maakt u een goede keus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. De SIP panelen van Ascentia Systems worden gebruikt voor zowel de buiten- als de binnenmuren. Daarnaast kunt u de panelen gebruiken voor daken en vloeren. De mogelijkheden met de panelen van Ascentia Systems zijn eindeloos. U kunt uw volledig woning realiseren met de panelen van Ascentia Systems. Als u op zoek bent naar een bouwpakket woning bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

De voordelen van een bouwpakket woning!

Door gebruik te maken van een bouwpakket woning zult u vele voordelen ervaren. Al uw binnen- en buitenmuren en dakelementen worden in onze fabriek gemaakt en op maat samengesteld. Hierdoor kan er op locatie snel en eenvoudig gebouwd worden. Paneelbouw vraagt veel minder arbeidstijd. De panelen zijn milieuvriendelijk, hebben een sterke en stabiele structuur én uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat uw energieverbruik lager uitvalt en dat u een stillere leefomgeving heeft. Onze panelen hebben een maximale luchtdichtheid. Onze producten worden volledig getest en zijn gecertificeerd volgens de juiste richtlijnen. Daarnaast zijn onze panelen verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar ideale gevelafwerking? Met de panelen van Ascentia Systems kunt u iedere buitenmuur overeenkomstig uw wensen bekleden. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.