Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Casco uitbouw

Casco uitbouw nodig?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met de realisatie van een casco uitbouw? Wilt u een casco uitbouw plaatsen aan uw woning of kantoor? De vakmannen van Ascentia Systems staan graag voor u klaar. Wij bieden u de mogelijkheid om een casco uitbouw eenvoudig bij ons te realiseren. Samen met u bekijken wij uw constructie tekening en aan de hand van uw wensen maken wij de casco uitbouw voor u op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen en bespreken graag de passende oplossingen voor uw casco uitbouw. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en op welke manier wij u goed van dienst kunnen zijn.

Voordelen van een casco uitbouw!

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Mogelijkheden van onze casco uitbouw

Waarom zou u kiezen voor een casco uitbouw? Door uw casco uitbouw op te leveren door middel van panelen bouw kunt u snel en eenvoudig uw project bouwen of uitbreiden. Wij werken met milieuvriendelijke materialen en zorgen ervoor dat u weinig rest afval heeft op uw bouwplaats. Daarnaast zijn onze panelen volledig getest en Europees gecertificeerd. Onze panelen bieden een sterke en stabiele structuur. U zult merken dat een casco uitbouw minder arbeidstijd in beslag neemt zodat u meer tijd heeft voor andere bezigheden en dat u op deze manier geld bespaart. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en ook met verschillende isolatie eigenschappen. U zal merken dat u een lager energieverbruik heeft door de geïsoleerde panelen in uw uitbouw. Door de maximale luchtdichtheid creëert u een stillere leefomgeving. U kunt uw panelen bekleden met stukwerk, steenstrips en hout. Daarnaast zijn alle gevelafwerkingen mogelijk.

De voordelen van een casco uitbouw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een casco uitbouw? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Op onze website kunt u een kijkje nemen en inspiratie op doen. Wij kunnen het ons voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk advies gesprek.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.