Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Circulair bouwen

Circulair bouwen met Ascentia Systems!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor circulair bouwen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat direct voor u aan de slag gaat en met u meedenkt over een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring met circulair bouwen weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Door gebruik te maken van onze panelen kunt u snel en eenvoudig bouwen. Dit scheelt u veel tijd en hierdoor kunt u zich al snel richten op de afwerking en inrichting  van uw woning of pand. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw en SIP panelen. Vele bedrijven en particulieren gingen u al voor en bouwden milieuvriendelijke en brandwerende huizen en panden. Bent u benieuw naar ons aanbod en hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct aan afspraak in. Onze medewerkers denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de voordelen van circulair bouwen.

Voordelen van circulair bouwen!

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Circulair bouwen met Ascentia Systems

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van circulair bouwen? Ascentia Systems beschikt over een groot team van experts die graag voor u aan de slag gaan met circulair bouwen. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van SIPS panelen in een totaalconcept. Wij bieden een totaaloplossing als u kiest voor een energieneutraal bouwsysteem. U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een snel en duurzaam skelet maar ook voor een compleet afgebouwd huis of pand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle details kloppen en dat uw project brandwerend, waterbestendig en energiezuinig gebouwd kan worden. Met onze panelen kan snel, duurzaam en eenvoudig gebouwd worden. De panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd en zijn voorzien van de juiste keurmerken. De SIP panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben dus isolatie-eigenschappen. De medewerkers van Ascentia Systems vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw project. Neem snel een kijkje op deze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Ontdek de voordelen van circulair bouwen!

Wilt u meer weten over de voordelen van circulair bouwen? Door circulair te bouwen met SIP panelen krijgt uw huis een sterke en stabiele structuur met uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U creëert een stillere leefomgeving met een maximale luchtdichtheid. Uw huis is met het SIPS systeem twee tot drie keer energiezuiniger. Bovendien maakt de luchtdichte constructie dat er veel minder stof, vuil en allergenen binnenkomen. 

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.