Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Circulair plaatmateriaal

Circulair plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar circulair plaatmateriaal? Wilt u graag met 100% recyclebaar materiaal bouwen? Dan is circulair plaatmateriaal iets voor u. Steeds meer mensen en bedrijven willen een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leef- en werkomgeving. Daarom richten wij ons op duurzame en op-maat-gemaakt circulair plaatmateriaal voor de bouw. Wij snijden het plaatmateriaal met een CNC machine. Het grote voordeel hiervan is dat de productie geen afval oplevert op de bouwplaats. Het zaagverlies blijft achter in onze werkplaats, wat wordt hergebruikt. Wilt u graag met duurzaam materiaal werken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die wij voor u hebben.

Voordelen van circulair plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Circulair plaatmateriaal van Ascentia Systems

Op zoek naar circulair plaatmateriaal? Bij Ascentia Systems zijn wij altijd op zoek naar de meest duurzame oplossingen in onze productenlijn, namelijk circulair plaatmateriaal. Dit maakt een snelbouw methode mogelijk. Alle producten van ons zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Ascentia Systems heeft verschillende producten die niet alleen duurzaam zijn maar ze zijn zelfs circulair. Alle circulaire plaatmateriaal wordt op maat gemaakt voor u. Nadat alle platen gemaakt zijn, worden de platen genummerd. Dit is voor het bouwbedrijf makkelijk te herkennen zodat de panelen makkelijk en snel op de goede volgorde gemonteerd worden.

U hoeft niet maanden of jaren te wachten voordat de bouw kan beginnen. Door circulair plaatmateriaal te gebruiken kunt u vrij snel beginnen met bouwen. Wij zorgen ervoor dat alle platen gemaakt worden en bij u op de bouwplaats geleverd worden. De panelen worden op de millimeter nauwkeurig in onze werkplaats gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk staat er een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Het geleverde maatwerk zorgt tevens voor een lage verspilling en minder herstelwerkzaamheden.

De voordelen van circulair plaatmateriaal

Ascentia Systems is een bedrijf dat circulair plaatmateriaal op maat maakt. Wij zijn gevestigd in het Brabantse dorpje Dussen. Op basis van een constructietekening worden panelen op maat gemaakt en genummerd op de bouwplaats afgeleverd. Dit maakt snelle verwerking mogelijk en zorgt voor minder afval op de bouwplaats.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.