Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Constructief plaatmateriaal

Constructief plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar constructief plaatmateriaal? Wij werken met 100% recyclebaar materiaal om tijdens de bouw te gebruiken? Constructief plaatmateriaal is voor u de oplossing als u wilt bouwen en tegelijk iets wilt doen voor het milieu. Het is ook niet voor niets dat steeds meer mensen en bedrijven een concrete bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze leef- en werkomgeving. Het gebruik van milieuvriendelijk materialen tijdens de bouw van uw woning begint daarmee. Wij richten ons al jaren op duurzame en op maat gemaakt constructief plaatmateriaal voor de bouw. Wij zorgen er ook voor dat u op de bouwplaats geen onnodig afval tegen komt. Het constructief plaatmateriaal wordt met CNC machine gesneden. Zo blijft al het zaagverlies bij ons in de werkplaats achter, wat wordt hergebruikt, en kunt u gelijk beginnen met de bouw

Voordelen van constructief plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Constructief plaatmateriaal van Ascentia Systems

Wij blijven ons jaarlijks vernieuwen en innoveren op de meest duurzame manieren in onze productenlijn, namelijk met constructief plaatmateriaal. Omdat wij met verschillende partners samenwerken, blijven wij up-to-date en leren wij van elkaar. Wij kunnen door middel van ons plaatmateriaal een snelbouw realiseren. U hoeft geen maanden of jaren te wachten. Voordat het plaatmateriaal naar u toe komt, testen wij het plaatmateriaal uitvoerig en wordt het plaatmateriaal Europees gecertificeerd. Wij hebben geen standaard maten in ons assortiment want wij leveren maatwerk. Iedere plaat wordt op maat gemaakt.

In het plaatmateriaal wordt gelijk isolatie verwerkt. Dit is in verschillende diktes en dus ook met verschillende isolatie eigenschappen te verkrijgen. Dit isolatiemateriaal heeft niet alleen een super werking voor warmte en koude maar het houdt ook geluid tegen. U creëert voor uzelf een stillere leefomgeving.  Alle gevel afwerkingen zijn mogelijk en daarom zijn de mogelijkheden eindeloos.

De voordelen van constructief plaatmateriaal

In het dorpje Dussen is Ascentia Systems gevestigd. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat over constructief plaatmateriaal op maat. Wij leveren kwalitatief goed maatwerk en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen met betrekking tot de woning. Op basis van een tekening maken wij alle panelen op maat en nummeren wij ze voor de bouw.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.