Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Flexibel plaatmateriaal

Flexibel plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar flexibel plaatmateriaal? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen korte tijd uw gewenste project te realiseren. Door gebruik te maken van flexibel plaatmateriaal kunt u al uw wensen laten verwezenlijken. De panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van luchtdichte gebouwen. U zult de voordelen ervaren als u gebruik maakt van flexibel plaatmateriaal. De SIP panelen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Daarnaast kunnen met de panelen ook daken, vloeren en utiliteitsbouw worden gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van flexibel plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Waarvoor is flexibel plaatmateriaal te gebruiken?

Op zoek naar flexibel plaatmateriaal? Ascentia Systems is gevestigd in het dorp Dussen. Gelegen naast de A27 zijn wij gemakkelijk te vinden voor uw flexibel plaatmateriaal. Door de jaren heen hebben wij onze naam steeds verder uitgebreid en tegenwoordig weten vele klanten ons te vinden. Onze medewerkers weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en zij bespreken graag met u uw wensen. Door gebruik te maken van de plaatpanelen van Ascentia Systems kunt u onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouwen, zorgwoningen en scholen bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!  U kunt snel en eenvoudig bouwen met de flexibele plaatmaterialen van Ascentia Systems. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom flexibel plaatmateriaal gebruiken?

Door gebruik te maken van flexibel plaatmateriaal zult u vele voordelen ervaren. Zo zult u merken dat uw energieverbruik minder wordt en u in een stillere leefomgeving woont. De panelen zijn milieuvriendelijk gemaakt en volledig getest en Europees gecertificeerd volgens de juiste richtlijnen. Daarnaast hebben de panelen een sterke en stabiele structuur en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen voor diverse projecten. Omdat de panelen in de fabriek op prefab basis worden gemaakt scheelt dit veel arbeidstijd. U zult merken dat u in een mum van tijd uw geweldige project kunt realiseren.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.