Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Geïsoleerde panelen

Geïsoleerde panelen nodig?

Wilt u uw huis beter isoleren met geïsoleerde panelen of heeft u bouwplannen en wilt u snel bouwen met de beste materialen? Met de geïsoleerde panelen van Ascentia Systems uit Dussen kunt u uw bouwproject op een eenvoudige en snelle manier energiezuinig maken. De SPT panelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij gebruiken een bouwsysteem waarmee wij snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen maken. Onze SPT panelen worden gebruikt voor snelbouw van onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Ook kunnen de geïsoleerde panelen gebruikt worden voor na-isolatie van bestaande bebouwing en aangebracht worden op binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Draagkracht en isolatie worden perfect gecombineerd in onze panelen. De dunne en lichte panelen vormen een uiterst sterk en stabiel skelet voor uw bouwproject en door de hoge isolatiewaarde zorgen ze voor een laag energieverbruik.

Voordelen van geïsoleerde panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Wat zijn geïsoleerde panelen?

Geïsoleerde panelen nodig? Het gebruik van geïsoleerde panelen heeft vele voordelen. De SPT panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden, voorzien van alle venster- en deuropeningen en genummerd. Door dit voorwerk zijn de panelen eenvoudig en snel op te zetten wat de arbeidstijd aanzienlijk verlaagt. De bouw kan altijd doorgaan omdat weersinvloeden geen vat hebben op de panelen. Het materiaal is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. U hoeft niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie eigenschappen. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zult u lagere energiekosten hebben en zal het gelijkmatig warm zijn zonder koude plekken. De maximale isolatiewaarde decimeert geluiden van buitenaf en zorgt voor een stillere leefomgeving. Wij werken milieuvriendelijk, de panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen.

De voordelen van geïsoleerde panelen?

SPT panelen kunnen voor elk bouwproject gebruikt worden. Het maakt niet uit of u van traditioneel of modern houdt; elke stijl is mogelijk. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde zijn direct klaar voor afwerking. U kunt met de gevelbekleding kiezen voor de uitstraling die u wenst. Worden het steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen of steen? Het is allemaal mogelijk! Ook met de binnenzijde kunt u direct aan de slag. Geen gedoe met gipsplaten maar direct stuken of behangen.  Onze panelen zijn dé oplossing als u snel wilt bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met prefab bouwsystemen en kunnen u uitstekend adviseren over uw bouwplannen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.