Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Geïsoleerde panelen

Geïsoleerde panelen nodig?

Bent u op zoek naar geïsoleerde panelen voor uw project? Bent u op zoek naar een manier om duurzaam en efficiënt te bouwen? Door gebruik te maken van de geïsoleerde panelen van Ascentia Systems bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Niet alleen zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom maar ook particulieren kunnen een offerte aanvragen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. De geïsoleerde panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Iedere bouwstijl is mogelijk en bespreekbaar. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? De geïsoleerde panelen van Ascentia Systems worden veel gebruikt voor huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons aanbod en onze afgeronde projecten.

Voordelen van geïsoleerde panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Korte bouwtijd met geisoleerde panelen

Behoort u ook tot de groep mensen die graag snel en energiezuinig wil bouwen? Heeft u al eens overwogen om te bouwen met geïsoleerde panelen? Bij Ascentia Systems in Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige geïsoleerde panelen waarmee u elk bouwwerk kunt bouwen. Huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen kunnen gerealiseerd worden met onze SIP panelen. SIP panelen zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige SIP geïsoleerde panelen. SIP staat voor Structural Insulated Panel systems; dat is een bouwsysteem met sandwich panelen. In deze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Met SIP panelen krijgt u een dunne, lichte, energiezuinige maar vooral ook een uiterst sterk skelet voor uw woning, schuur, kantoor etc. SIP panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Die gebouwen kunnen huizen, schuren, scholen, tiny houses, chalets, zorgwoningen etc. zijn. De panelen kunnen voor het complete gebouw gebruikt worden want ze zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Elke bouwstijl is mogelijk, of u nu houdt van traditioneel of hedendaags. Neem gerust contact met ons op als u niet zeker weet of uw ontwerp geschikt is voor een systeem van geïsoleerde panelen.

Lage energie- en arbeidskosten met geïsoleerde panelen

Als u bouwt met SIP panelen zullen uw energiekosten aanmerkelijk lager uitvallen. Met de hoge isolatiewaarde en de maximale luchtdichtheid wordt de warmte gelijkmatig verdeelt wat veel behaaglijker is omdat er geen koude plekken meer zijn. Als u van rust houdt zijn geïsoleerde panelen ideaal. Vrijwel alle geluiden van buiten dringen niet door en u zult een veel stillere leefomgeving hebben. Onze SIP panelen worden in de fabriek op maat gesneden en voorzien van alle venster- en deuropeningen. Op de bouwplaats kan men direct aan de slag en dit levert een kortere bouwtijd op dus ook minder arbeidskosten. Onze panelen zijn in verschillende diktes en dus ook verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar.

Duurzame geïsoleerde panelen

Een bouwsysteem met geïsoleerde platen is duurzaam en milieuvriendelijk. Onze SIP panelen zijn namelijk volledig demonteerbaar en recyclebaar. Door het maatwerk is er geen restafval op de bouwplaats en bij de verwerking komt er geen CO2 vrij. In een tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van isolatie belangrijk. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Bouw milieuvriendelijk en kies voor Ascentia Systems. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.