Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Geisoleerde plaat

Geïsoleerde plaat nodig?

Bent u op zoek naar een geïsoleerde plaat? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat beschikt over een eigen werkplaats? Bent u op zoek naar een geïsoleerde plaat op maat voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van geïsoleerde platen weten wij als geen ander wat wij voor zakelijke en particuliere klanten kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij onze ervaring steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig kunnen wij een ruim aanbod aanbieden van geïsoleerde platen op maat. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar skeletbouw, een kant en klare dakkapel of wilt u voorzetwanden aanbrengen? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres.

Voordelen van een geïsoleerde plaat

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Geïsoleerde plaat op maat

Als u op zoek bent naar een geïsoleerde plaat op maat bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres. Wij ontwerpen en maken verschillende soorten en maten isolatie platen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. U kunt onze isolatie platen gebruik voor het aftimmeren van muren, plafonds en van dakkapellen. Wij bieden onze klanten een ruim aanbod aan van verschillende isolatie platen die beschikken over verschillende eigenschappen. Alle wandpanelen die Ascentia Systems maakt zijn voorzien van een isolatie plaat. Deze isolatieplaten hebben het keurmerk brandklasse A. Dat wil zeggen dat de platen bestaan uit hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. U kunt onze geïsoleerde platen gebruiken voor het maken van dakkapellen, tiny houses, woningen en panden. De keuze is helemaal aan u. Ook voor doe-het-zelvers hebben wij verschillende soorten isolatieplaten in onze werkplaats klaarliggen.

Meer weten over geïsoleerde plaat van Ascentia Systems?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd welke voordelen het heeft om een geïsoleerde plaat van Ascentia Systems te gebruiken? Alle isolatie platen van Ascentia Systems hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Daarnaast zijn al onze producten volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Alle gevelafwerkingen zijn bij ons mogelijk. De panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op deze website. Daarnaast zijn wij altijd per e-mail en telefonisch te bereiken.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.