Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Geisoleerde plaat

Geïsoleerde plaat nodig?

Bent u op zoek naar een geisoleerde plaat voor na-isolatie van uw huis? Of wilt u een goed geïsoleerd en energiezuinig huis bouwen? Bij Ascentia Systems in Dussen kunt u terecht voor geïsoleerde platen van hoge kwaliteit. Wij hebben geïsoleerde platen doorontwikkeld tot zeer hoogwaardige SPT panelen. In een geisoleerde plaat van Ascentia Systems zijn isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Onze isolatiepanelen zijn ideaal om snel, eenvoudig en energiezuinig te bouwen. U bouwt er thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen mee. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. De panelen kunnen voor het complete bouwwerk gebruikt worden omdat ze geschikt zijn voor binnen- en buitenmuren, daken en vloeren. Heeft een bepaalde bouwstijl uw voorkeur? Dat is geen enkel probleem want vrijwel elke bouwstijl is mogelijk. Met de gevelafwerking kunt u uw woning een geheel eigen uitstraling geven. De panelen kunnen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, bamboe, kurk, hout, composiet panelen en zelfs steen. Met de binnenzijde kunt u ook direct aan de slag om deze te stuken of te behangen.

Voordelen van een geïsoleerde plaat

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Sterke geisoleerde plaat van Ascentia Systems

Bouwen met een geisoleerde plaat van Ascentia Systems betekent dat u een lichte, maar vooral ook een uiterst sterk skelet voor welk bouwproject dan ook heeft. Met een sterke en stabiele structuur is de geisoleerde plaat slagvast en kan tegen een stootje. Daarbij zijn onze SPT panelen zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Daarbij zijn alle panelen volledig getest en Europees gecertificeerd. Onder alle weersomstandigheden kan het werk altijd doorgaan. Omdat het voorwerk van de panelen, zoals het op maat snijden en het aanbrengen van de venster- en deuropeningen, in de werkplaats gedaan wordt, is de bouwtijd op de bouwplaats kort. Dit levert vermindering van de arbeidskosten op. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zal het energieverbruik laag zijn. De woning wordt gelijkmatig verwarmd zonder koude plekken. Geluiden van buiten dringen minder door zodat u een stillere leefomgeving krijgt.

Geisoleerde plaat duurzaam en milieuvriendelijk

Bouwen met geïsoleerde platen van Ascentia Systems is duurzaam en milieuvriendelijk. Alle panelen zijn namelijk volledig demonteerbaar en te recyclen. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en op de bouwplaats is er door het maatwerk geen restafval. Onze panelen scoren hoog op het gebied van isolatie wat in een tijd van energiebesparing belangrijk is. De geïsoleerde platen zijn in verschillende diktes en dus met verschillende isolatie- eigenschappen te krijgen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u uitstekend adviseren over de geschikte panelen voor uw bouwproject.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.