Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Geïsoleerde platen

Geïsoleerde platen nodig?

Bent u op zoek naar geïsoleerde platen? Bent u op zoek naar geïsoleerde platen die geschikt zijn voor uw project? Zoekt u dan niet verder! De geïsoleerde platen van Ascentia Systems zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de geïsoleerde platen van Ascentia Systems worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Door gebruik te maken van onze kennis en vaardigheden kunt u snel en eenvoudig bouwen. Klinkt dit u als muziek in de oren en bent u op zoek naar op maat gemaakte geïsoleerde platen die geschikt zijn voor uw project? Neem dan snel een kijkje op deze website. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij kunnen veel voor onze klanten betekenen. Wij gaan niet alleen aan de slag voor zakelijke klanten, ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij plannen graag een adviesgesprek met u in om uw wensen te bespreken. Voor geïsoleerde platen bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

Voordelen van geïsoleerde platen van Ascentia Systems

Waarom zijn de geïsoleerde platen van Ascentia Systems geschikt voor uw project? Wij zetten het op een rijtje: laag energieverbruik, milieuvriendelijk, volledig getest en Europees gecertificeerd, sterke en stabiele structuur en de platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat uw leefomgeving stiller wordt en er is minder arbeidstijd voor nodig voor uw project. De geïsoleerde platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk.

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Eenvoudige constructie geïsoleerde platen

Op zoek naar geïsoleerde platen? Al het voorwerk voor uw bouwproject wordt in de werkplaats gedaan. Daar worden de geïsoleerde platen op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen, dit gaat tot op de millimeter. Ook worden ze genummerd zodat ze bij aankomst op de bouwplaats zeer eenvoudig en snel zijn op te zetten. Hiermee wordt veel arbeidstijd bespaard. Alle materiaal is volledig getest en Europees gecertificeerd. Alle details over onze panelen kunt u elders op deze website lezen. Een SIP paneel is een hoogwaardig product met een zeer grote isolatiewaarde wat zorgt voor een gelijkmatige warmte en een stillere leefomgeving. U hoeft niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben verschillende isolatie eigenschappen.

Waarom geïsoleerde platen gebruiken?

De SIP panelen kunnen voor vrijwel elke bouwstijl gebruikt worden. Met onze jarenlange ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. U kunt zelf de uitstraling bepalen van de panelen. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Wilt u uitgebreide informatie over onze SIP panelen en wat er allemaal mogelijk is? Wij vertellen u er graag meer over! Als u snel, energiezuinig en milieuvriendelijk wil bouwen neem dan contact met ons op.

Meer weten over de geïsoleerde platen van Ascentia Systems?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Wilt u meer weten over de verschillende afmetingen die wij aanbieden? Neem dan snel een kijkje op deze website. De geïsoleerde platen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Iedere bouwstijl is bespreekbaar.  Aan de buitenzijde kunnen de geïsoleerde panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs met steen. De keuze is helemaal aan u. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen en inspireren door de vele afgeronde projecten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw en gaan graag voor u aan de slag.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.