Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie paneel

Isolatie paneel nodig?

Bent u op zoek naar een isolatie paneel voor uw project? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en  professioneel advies geeft? Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. In de loop van de tijd hebben wij vele projecten afgerond en al vele isolatie panelen kunnen leveren aan onze klanten. U bent bij ons niet alleen voor een isolatie paneel aan het juiste adres maar ook voor skeletbouw kunt u bij ons terecht; wij bespreken uw wensen. De isolatie panelen van Ascentia Systems kunnen zowel binnen- als buitenhuis gebruikt worden en ze zijn direct klaar voor een mooie afwerking. U heeft de keuze uit verschillende gevelafwerkingen. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. De keuze is helemaal aan u. De binnenmuren kunt u direct behangen of verven. Met isolatiepanelen heeft u ook het voordeel van een warme ruime én u zult merken dat u in een stillere leefomgeving verkeert. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan direct een kijkje op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten.

Voordelen van een isolatie paneel:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Isolatie paneel op maat

Op zoek naar een isolatie paneel op maat voor panelenbouw? Omdat Ascentia Systems beschikt over een eigen werkplaats kunnen wij voor onze klanten verschillende isolatie panelen op maat  maken. Een project kan sneller gerealiseerd worden omdat huizen, dakkapellen en panden in onze eigen werkplaats gebouwd. Door de duurzaamheid van het isolatie paneel kunnen wij een sterke en stabiele constructie garanderen. U kunt onze isolatie platen gebruik voor het aftimmeren van muren, plafonds en van dakkapellen. Wij bieden onze klanten verschillende soorten en maten panelen aan die diverse isolatie-eigenschappen hebben. De isolatie panelen van Ascentia Systems hebben het keurmerk brandklasse A. Deze isolatie platen zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. De isolatie panelen van Ascenty Systems zijn geschikt om huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen en dakkapellen mee te bouwen en er kunnen zelfs zwembaden mee aangelegd worden. Al onze producten worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.

Comfortabel wonen met isolatie paneel

Wilt u meer weten over de voordelen van een isolatie paneel? Bent u benieuwd of onze producten aansluiten bij uw wensen? U kunt te allen tijde contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze efficiënte en duurzame isolatie panelen. 

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2023. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.