Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie panelen

Isolatie panelen nodig?

Bent u op zoek naar isolatie panelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over de bouw van een aanbouw, skeletbouw of een tiny house? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Dussen bij Ascentia Systems. Onze isolatie panelen zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Daarnaast zijn onze isolatie panelen recyclebaar, wat wij erg belangrijk vinden omdat het milieu erg hoog in ons vaandel staat. Bent u benieuwd of onze isolatie panelen ook geschikt zijn voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op op deze website. Ascentia Systems is het bedrijf waar u terecht kunt voor op maat gemaakte isolatie panelen.

Voordelen van isolatie panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Isolatie panelen op maat van Ascentie Systems

Bent u op zoek naar de meest duurzame isolatie panelen? Heeft u weleens gehoord van SIP isolatie panelen maar u weet niet welke de beste zijn? Goed nieuws, want u bent op juiste plek voor de meest duurzame en beste isolatie panelen, namelijk die van Ascentia Systems! Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van snelbouw, waarbij gebruik wordt gemaakt van isolatie panelen. Wij noemen deze isolatie panelen ook wel sandwich panelen of SIPS, Structural Insulated Panel Systems. Deze isolatie panelen zijn ontwikkeld met andere specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. In de lichte isolatie panelen worden draagkracht en isolatie verenigd en worden zo sterke constructieve wandpanelen gevormd. De isolatie panelen worden door Ascentia Systems voor vele duurzame bouwdoeleinden gebruikt: huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Vrijwel elke bouwstijl kunnen wij realiseren en dat geldt ook voor de gevelafwerking, denk aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen.

Veel voordeel van isolatie panelen

Heeft u duurzaamheid hoog aangeschreven staan? U zult blij worden van de duurzame voordelen van de isolatie panelen. Deze panelen gaan bijvoorbeeld minimaal 50 jaar mee. Op een snelle en eenvoudige manier kan er thermisch efficiënt en luchtdicht gebouwd worden. De isolatie panelen zijn beschikbaar in verschillende diktes voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. U kiest welke dikte en welke isolatie-eigenschappen het beste bij de voorgenomen bouw passen. De isolatie panelen hebben sowieso een extreem hoge isolatiewaarde, wat u een laag energieverbruik oplevert. Het verwerkte hout in de panelen heeft een FSC-keurmerk en de isolatiekern kan hergebruikt worden. Afval wordt beperkt omdat de isolatie panelen in de fabriek geheel computergestuurd gemaakt worden, waarbij ook meteen deuren- en vensteruitsparingen worden gemaakt. Ascentia Systems zorgt voor en tijdens de bouw voor een lagere CO2 uitstoot, doordat vervoer beperkt blijft tot enkele vrachtwagens en het bouwmaterieel slechts licht hoeft te zijn. Isolatie panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd en hebben een maximale luchtdichtheid. De sterke en stabiele structuur zorgt voor een stillere leefomgeving. Ascentia Systems werkt nauw samen met specialisten in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk bij productie, afbouw en klimaatbeheersing. Voor SIPS UK zijn wij de exclusieve importeur en distributeur in Nederland en België.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.