Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie panelen

Isolatie panelen nodig?

Heeft u bouwplannen en wilt u dat op een duurzame en energiezuinige manier vorm geven? Dan adviseren wij u om te kiezen voor het bouwsysteem van Ascentia Systems uit Dussen. Wij werken met zeer hoogwaardige isolatie panelen. Onze SPT panelen zijn doorontwikkelde isolatie panelen waarbij isolatie en draagkracht in één product zijn gecombineerd. Zo ontstaat er een licht, maar vooral ook zeer energiezuinig en uiterst sterk skelet voor uw bouwwerk. Met onze SPT panelen zijn de meest uiteenlopende bouwwerken gerealiseerd zoals huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk, of u nu van traditioneel of modern houdt. U kunt de gevel afwerken met alle mogelijke materialen: steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. U bepaalt zelf welke uitstraling uw woning wilt geven. Dat geldt ook voor de binnenzijde. De panelen zijn afwerkingsgereed en u kunt direct aan de slag om te behangen of te stuken.

Voordelen van isolatie panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Korte bouwtijd met isolatie panelen

Met isolatie panelen kunt u snel en eenvoudig bouwen. Omdat in onze werkplaats alle panelen op maat worden gesneden, alle venster- en deuropeningen worden aangebracht en de platen een nummer krijgen, gaat er op de bouwplaats geen tijd verloren. De lichte panelen zijn snel op te zetten. Met hun sterke en stabiele structuur zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en het werk kan altijd doorgaan. Onze SPT panelen hebben uitstekende thermische prestatie en eigenschappen en hebben een maximale luchtdichtheid. Uw energieverbruik zal aanmerkelijk lager zijn en de omgeving zal behaaglijk aanvoelen omdat er geen koude plekken meer zijn. Ook is het rustiger omdat de geluiden van buiten minder doordringen. Onze isolatie panelen zijn in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen verkrijgbaar. De panelen zijn zeer waterbestendig en zijn brandvertragend (brandklasse A). In een woning die is opgebouwd met SPT panelen kunt u veilig en comfortabel wonen.

Milieuvriendelijke isolatie panelen

Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel en onze isolatie panelen zijn volledig demonteerbaar en recyclebaar Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en door het maatwerk blijft er geen restafval op de bouwplaats achter. Al onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Met onze panelen bouwt u duurzaam, energiezuinig, snel en betaalbaar. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij elk bouwwerk voor u realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat SPT panelen de absolute top zijn als het gaat om snel en energiezuinig bouwen!

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.