Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie panelen

Isolatie panelen nodig?

Bent u op zoek naar isolatie panelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over de bouw van een dakkapel, aanbouw, skeletbouw of een tiny house? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Dussen bij Ascentia Systems. Onze isolatie panelen zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, zijn brandwerend en zijn voorzien van het keurmerk brandklasse A. Daarnaast zijn onze isolatie panelen recyclebaar, wat wij erg belangrijk vinden omdat het milieu erg hoog in ons vaandel staat. Bent u benieuwd of onze isolatie panelen ook geschikt zijn voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op op deze website. Ascentia Systems is het bedrijf waar u terecht kunt voor op maat gemaakte isolatie panelen. Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Voordelen van isolatie panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Isolatie panelen op maat van Ascentie Systems

Bent u op zoek naar isolatie panelen om een zo duurzaam mogelijk pand of woning te bouwen? Bent u op zoek naar prefab isolatie panelen waardoor de bouw snel gaat en het minder arbeidstijd kost? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Wij zijn gevestigd in het Brabantse dorpje Dussen en slaan graag de handen ineen om ook uw project tot een succesvol einde te brengen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en bieden wij u vandaag de dag een schat aan ervaring aan in het ontwikkelen en realiseren van isolatie panelen op maat. De isolatie panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze isolatie panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met deze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Bent u benieuwd of wij uw project kunnen realiseren met onze aangeboden isolatie panelen op maat? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden die wij u aanbieden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van isolatie panelen

Door gebruik te maken van de isolatie panelen van Ascentia Systems kunt u snel en eenvoudig bouwen. Doordat de isolatie panelen in onze werkplaats worden gemaakt scheelt dit u veel tijd op de bouwplaats. Aan de hand van constructietekeningen worden de isolatie panelen zeer nauwkeurig op maat gemaakt en al voorzien van alle venster- en deursparingen. Ze worden genummerd en als een kant-en- klaar bouwpakket aangeleverd op de bouwplaats. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander hoe wij uw wensen moeten vertalen naar een passend ontwerp waardoor er op de bouwplaats minimale arbeid verleend hoeft te worden. Elke bouwstijl is mogelijk met onze isolatie panelen. Of dit nu traditioneel of hedendaags is dat maakt voor ons niet uit. Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn isolatie panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de isolatie panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Jarenlange ervaring in isolatie panelen bij Ascentia Systems

De isolatie panelen van Ascentia Systems worden voordat ze worden afgeleverd volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. Onze producten zijn zeer waterbestendig, zijn voorzien van brandklasse A en hebben een sterke en stabiele structuur. U zult merken dat u een lager energieverbruik heeft en dat de isolatie panelen gemaakt zijn van uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.