Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie plaat

Isolatie plaat nodig?

Bent u op zoek naar een isolatie plaat? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke isolatie plaat die geschikt is voor diverse projecten? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. U kunt onze isolatie platen gebruiken voor het aftimmeren van muren, plafonds en van dakkapellen. De mogelijkheden bij Ascentia Systems zijn eindeloos en zeer divers. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten isolatie platen met verschillende isolatie eigenschappen. Wij zijn er niet alleen voor de zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Ascentia Systems beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ook voor skeletbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar advies? U kunt uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Voordelen van een isolatie plaat:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van een isolatie plaat

Wij bieden de meest duurzame en kwalitatieve isolatie plaat voor uw sandwich bouwsystemen. Ascentia Systems heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en tegenwoordig weten vele bedrijven en doe-het-zelvers ons te vinden. Al onze wandpanelen zijn voorzien van een isolatie plaat. De isolatieplaten van Ascentia Systems zijn voorzien van het keurmerk Brandklasse A. Deze isolatie platen zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. U kunt ervan verzekerd zijn dat u bij ons de juiste isolatie platen vindt die u nodig heeft voor uw project. Onze isolatieplaten zijn geschikt voor het maken van wanden, tiny houses, dakkapellen en voor het realiseren van panden. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten isolatie platen. Door gebruik te maken van onze isolatie platen zult u merken dat u in een stillere leefomgeving bent. Onze panelen zijn milieuvriendelijk, brandwerend en sterk en stabiel van structuur. Alle isolatie platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Al onze producten worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk.

Meer weten over een isolatie plaat van Ascentia Systems?

Wilt u meer weten over de isolatie platen, PIR platen of sandwichpanelen? Neem dan vrijblijvend een kijkje op deze website of neem contact op met één van onze medewerkers. De panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing om snel thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen te bouwen. 

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.