Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie plaat

Isolatie plaat nodig?

Bent u op zoek naar een isolatie plaat? Bent u op zoek naar een isolatie plaat die geschikt is om een pand of een woning te realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij slaan graag de handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. De mogelijkheden bij Ascentia Systems zijn eindeloos en zeer divers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van een isolatie plaat:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Voordelen van een isolatie plaat

Zoekt u een isolatie plaat? Heeft u belangstelling voor een isolatie plaat? U bent hier bij Ascentia Systems op het juiste adres! Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring met het passief bouwen door middel van de beste isolatie plaat. Samen met onze andere specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk hebben wij de isolatie plaat ontwikkeld, die bekend is geworden onder de naam SIPS. De afkorting SIPS staat voor Structural Insulated Panel Systems. De lichtgewicht panelen van isolatie plaat passen naadloos in het totaalconcept van passief en duurzaam bouwen door Ascentia Systems. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij graag met de isolatie plaat, die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Zowel hedendaagse als traditionele bouwstijlen kunnen wij met de isolatie plaat uitvoeren. Wat betreft gevelafwerking zijn er geen beperkingen: steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen kan allemaal gebruikt worden. Ascentia Systems is specialist op duurzame productie, afbouw en klimaatbeheersing. Voor SIPS UK zijn wij de exclusieve importeur en distributeur in Nederland en België.

Isolatie plaat met draagkracht en isolatie

In de isolatie plaat van Ascentia Systems worden draagkracht en isolatie in één product samengebracht en er kunnen snel, voordelig en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen mee gerealiseerd worden. De isolatie plaat wordt gebruikt voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. De isolatie plaat heeft verschillende isolatie-eigenschappen, omdat de plaat in verschillende diktes verkrijgbaar is. Niet alleen heeft de isolatie plaat een extreem hoge isolatiewaarde, zodat uw energierekening lager wordt, de plaat gaat ook minimaal 50 jaar mee. Het gebruikte hout in de plaat heeft een FSC-keurmerk en ook kan de isolatiekern hergebruikt worden. De isolatie plaat wordt helemaal computergestuurd in de fabriek geproduceerd, waar meteen de uitsparingen voor deuren en vensters meegenomen worden. Dit vermindert direct afval. Omdat er maar een enkele vrachtwagen nodig is om de platen af te leveren en er alleen licht materieel nodig is voor de bouw, ontstaat er CO2 reductie. De isolatie plaat is volledig getest en Europees gecertificeerd, en heeft een maximale luchtdichtheid. De sterke en stabiele structuur zorgt voor een stillere leefomgeving. Heeft u wellicht vragen naar aanleiding van wat u hierboven heeft gelezen over de isolatie plaat? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.