Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie plaatmateriaal

Isolatie plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar isolatie plaatmateriaal waarmee u snel en energiezuinig kunt bouwen? Met de SPT panelen van Ascentia Systems uit Dussen kunt u dat realiseren. Een SPT paneel is doorontwikkeld en zeer hoogwaardig isolatie plaatmateriaal waarin isolatie en draagkracht in één product zijn gecombineerd. Met onze panelen kunt u snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen bouwen. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. De SPT panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus verschillende isolatie-eigenschappen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject. Met onze panelen kunnen onder andere huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen, dakkapellen, scholen en zwembaden gerealiseerd worden. Misschien wilt u uw bestaande woning na-isoleren, ook dat is mogelijk. Met isolatie plaatmateriaal van Ascentia Systems bouwt u snel en eenvoudig een energiezuinige woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk en dat geldt ook voor de gevelafwerking: steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen is allemaal mogelijk. Zowel de buiten- als binnenzijde zijn afwerkingsgereed. U kunt direct gaan behangen of stuken.

Voordelen van ons isolatie plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Korte bouwtijd met isolatie plaatmateriaal

Isolatie plaatmateriaal nodig? In onze werkplaats wordt het voorwerk gedaan zoals het op maat snijden van de panelen en deze voorzien van venster- en deuropeningen. Op de bouwplaats kunnen de panelen snel opgezet worden wat een korte bouwtijd betekent en dus ook vermindering van de arbeidskosten. Ons isolatie plaatmateriaal heeft een sterke en stabiele structuur waardoor ze slagvast en zeer waterbestendig zijn. Bij alle weersomstandigheden kan de bouw doorgaan. SPT panelen scoren hoog op het gebied van isolatie en dat merkt u. Door de maximale luchtdichtheid wordt de warmte wordt gelijkmatig verdeeld en er zijn geen koude plekken meer. Ook worden geluiden van buiten gedempt en zult u een stillere leefomgeving ervaren. Al onze panelen hebben brandklasse A, zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Duurzaam isolatie plaatmateriaal

Wij werken duurzaam en milieuvriendelijk. Onze SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en recyclebaar. Er blijft geen restafval op de bouwplaats achter en bij de verwerking komt geen CO2 vrij. Genoeg reden dus om te kiezen voor het bouwsysteem van Ascentia Systems. Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus met verschillende isolatie-eigenschappen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Voor snel, eenvoudig, duurzaam, energiezuinig, veilig en betaalbaar bouwen kiest u voor het bouwsysteem van Ascentia Systems.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.