Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolatie plaatmateriaal

Isolatie plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar isolatie plaatmateriaal waarmee u snel en energiezuinig kunt bouwen? Met de SIP panelen van Ascentia Systems uit Dussen kunt u dat realiseren. Een SIP paneel is doorontwikkeld en zeer hoogwaardig isolatie plaatmateriaal waarin isolatie en draagkracht in één product zijn gecombineerd. Met onze panelen kunt u snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen bouwen. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. De SIP panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus verschillende isolatie-eigenschappen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject. Met onze panelen kunnen onder andere huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gerealiseerd worden. Met isolatie plaatmateriaal van Ascentia Systems bouwt u snel en eenvoudig een energiezuinige woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk en dat geldt ook voor de gevelafwerking: steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen is allemaal mogelijk.

Voordelen van ons isolatie plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Korte bouwtijd met isolatie plaatmateriaal

Zoekt u isolatie plaatmateriaal? Heeft u belangstelling voor isolatie plaatmateriaal? Bij Ascentia Systems hebben we jarenlange ervaring met het perfecte isolatie plaatmateriaal, dat wij SIPS noemen. SIPS staat voor Structural Insulated Panel Systems, die als constructieve lichtgewicht panelen perfect passen binnen het totaalconcept van passief bouwen door Ascentia Systems. In ons isolatie plaatmateriaal worden draagkracht en isolatie in één product gecombineerd. Door het gebruik van panelen van perfect isolatie plaatmateriaal worden de wensen van onze klanten op het gebied van duurzaamheid volledig ingewilligd, met als eindproduct een snel duurzaam skelet of een compleet afgebouwd huis eventueel met klimaatbeheersing. Ons isolatie plaatmateriaal is duurzaam en er kan snel en voordelig mee gebouwd worden. Ascentia Systems werkt nauw samen met specialisten in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk bij productie, afbouw en klimaatbeheersing. Voor SIPS UK zijn wij overigens de exclusieve importeur en distributeur in Nederland en België.

Gebruik van isolatie plaatmateriaal

Met onze SIP-systemen kunt u snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen realiseren. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Het isolatie plaatmateriaal is verkrijgbaar in verschillende diktes en  het heeft daarom verschillende isolatie-eigenschappen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject, zowel in hedendaagse als in traditionele stijl. Het isolatie plaatmateriaal kan gebruikt worden voor huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Elke bouwstijl is mogelijk en dat geldt ook voor de gevelafwerking, er zijn geen beperkingen: steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen is allemaal mogelijk.

Voordelen van isolatie plaatmateriaal van Ascentia Systems

Het isolatie plaatmateriaal van Ascentia Systems kent veel voordelen. Zo heeft het een extreem hoge isolatiewaarde, zodat uw energierekening flink daalt. Het isolatie plaatmateriaal gaat minimaal 50 jaar mee, het hout in de panelen heeft een FSC-keurmerk en ook kan de isolatiekern hergebruikt worden. De panelen worden computergestuurd in de fabriek geproduceerd, waar meteen de uitsparingen voor deuren en ramen ook al gemaakt worden, wat afvalbeperkend is. Er is sprake van een lagere CO2 uitstoot tijdens de bouw, aangezien er maar een enkele vrachtwagen nodig is om het isolatie plaatmateriaal naar de bouwplaats te brengen en er licht materieel nodig is om te bouwen. Isolatie plaatmateriaal is volledig getest en Europees gecertificeerd en heeft een maximale luchtdichtheid. Daarnaast creëert de sterke en stabiele structuur een stillere leefomgeving.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.