Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolerende wandpanelen

Isolerende wandpanelen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat isolerende wandpanelen op maat maakt? Wij zijn een bedrijf waar maatwerk hoog in het vaandel staat. Ieder paneel wordt op maat gemaakt voor uw woning of gebouw. Wij leveren hoogwaardige isolerende wandpanelen die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Heeft u een strak tijdschema wanneer u met de bouw wilt beginnen? Wij gaan graag samen met u kijken naar een mogelijke planning. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u er vertraging ontstaat omdat het weer slecht wordt. Bij regen en vorst kan het werk gewoon doorgaan.

Voordelen van isolerende wandpanelen:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Eenvoudige constructie isolerende wandpanelen

Bent u op zoek naar isolerende wandpanelen? Bent u op zoek naar isolerende wandpanelen die geschikt zijn voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems is een jong bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van isolerende wandpanelen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Voor de productie, de bouw en de klimaatbeheersing werken wij intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Zo brengen wij alle kennis en kunde samen om te komen tot volledig klimaat neutrale snelbouw. U zult merken dat er met isolerende wandpanelen snel en eenvoudig gebouwd kan worden op iedere locatie. Bent u benieuwd naar de vele voordelen die isolerende wandpanelen u aan kan bieden? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het realiseren van uw project.

Duurzaam bouwen bij Ascentia Systems

Ascentia Systems weet wensen op het gebied van duurzaamheid op maat te vertalen. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. Aan de hand van constructietekeningen worden isolerende wandpanelen zeer nauwkeurig op maat gemaakt en al voorzien van alle venster- en deursparingen. Ze worden genummerd en als een kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd op de bouwplaats. Door de sterke en stabiele structuur en de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen bent u verzekerd van stevige en geïsoleerde muren, die geschikt zijn voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Onze wandpanelen zijn milieuvriendelijk en volledig getest en Europees gecertificeerd. Doordat de isolerende wandpanelen voor diverse muren en vloeren kunnen worden gebruikt zijn ze verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen.

Voordelen van isolerende wandpanelen

De isolerende wandpanelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Met onze isolerende wandpanelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk.  Aan de buitenzijde kunnen de isolerende wandpanelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.