Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Isolerende wandpanelen

Isolerende wandpanelen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat isolerende wandpanelen op maat maakt? Wij zijn een bedrijf waar maatwerk hoog in het vaandel staat. Ieder paneel wordt op maat gemaakt voor uw woning of gebouw. Wij leveren hoogwaardige isolerende wandpanelen die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Heeft u een strak tijdschema wanneer u met de bouw wilt beginnen? Wij gaan graag samen met u kijken naar een mogelijke planning. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u er vertraging ontstaat omdat het weer slecht wordt. Bij regen, vorst en harde wind kan het werk gewoon doorgaan en het uiteindelijke gebouw is veel beter bestand tegen zeer slecht weer. Dit komt omdat de isolerende wandpanelen bestaan uit 12,5 mm dikke platen van MagnesiumOxide. Dit materiaal is oersterk, slagvast, zeer waterbestendig, antimicrobieel en brandvertragend (brandklasse A).

Voordelen van isolerende wandpanelen:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Eenvoudige constructie isolerende wandpanelen

Isolerende wandpanelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft u zekerheid tijdens de bouw. De maten die u aan ons doorgeeft houden wij ook aan en daar kunt u alles op aanpassen. Het is wel slim om de maten meerdere malen door te nemen want als het niet klopt kunt u niet verder met de bouw. Wij komen graag voorafgaand aan de bouw op locatie kijken om zelf nog een keer door te meten. Daarbij bespreken wij alle opties die er zijn. Op basis daarvan worden de isolerende wandpanelen gemaakt. Voor de buitenafwerking is het belangrijk dat u weet wat u erop wilt. Dit komt omdat u op een snelle bouw manier aan het bouwen bent. Dit houdt in dat zodra de panelen klaar zijn ze direct naar u toe komen. Wilt u dat wij de panelen plaatsten of dat een ander bedrijf dat doet? Dit zijn allemaal opties die wij met u bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden. Hier vertellen wij u graag meer over.

De voordelen van een isolatie wandpanelen!

Onze panelen staan bekend om het niet kromtrekken of delaminatie. Bij SPT panelen komt de hechting tussen de buitenbeplating en de kern van Elastopor tot stand door vacuüm trekken. Dit levert hoogwaardige panelen op die gegarandeerd niet kromtrekken. De panelen gaan levenslang mee. Wilt u graag weten wat de panelen voor uw woning kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Dussen. Komt u binnenkort langs op kantoor om te praten over uw nieuwe woning?

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.