Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Prefab aanbouw

Prefab aanbouw nodig?

Wilt u een prefab aanbouw laten plaatsen? Wilt u een goed geïsoleerde aanbouw die snel geplaatst kan worden. Dan is ons bouwsysteem van SPT panelen voor u de oplossing! Ons bedrijf Ascentia Systems is gevestigd in Dussen en wij hebben jarenlange ervaring met prefab bouwen. Onze hoogwaardige SPT panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. De panelen zijn licht en dun zodat uw prefab aanbouw snel en eenvoudig geplaatst kan worden. De constructie van uw prefab aanbouw is met SPT panelen stabiel en zeer sterk. Met de hoge isolatiewaarde zal uw energieverbruik laag zijn. Ook zult u merken dat de warmte behaaglijk en gelijkmatig is omdat er geen koude plekken meer zijn. Geluiden van buitenaf dringen minder door zodat uw leefomgeving stiller wordt. SPT panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd.

Voordelen van een Prefab aanbouw:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Mogelijkheden van een Prefab aanbouw / uitbouw

Op zoek naar een prefab aanbouw? Omdat Ascentia Systems de panelen in de werkplaats op maat snijdt en nummert, kan direct na aflevering op de bouwplaats met de bouw gestart worden. De panelen zijn bestand tegen wind, vorst en regen zodat er tijdens de bouw geen vertraging optreedt. Met SPT panelen bent u verzekerd van een snelle bouw. Ons bouwsysteem vraagt beduidend minder arbeidstijd. De panelen zijn allemaal getest en Europees gecertificeerd dat betekent onder andere dat ze zeer waterbestendig zijn en brandvertragend (brandklasse A). SPT panelen kunnen ook goed gebruikt worden voor na-isolatie van bestaande bebouwing. U kunt kiezen uit verschillende diktes en dus verschillende isolatie-eigenschappen.

Perfecte afwerking met een Prefab aanbouw

Uw prefab aanbouw kan direct afgewerkt worden. Dat geldt zowel voor de buiten- als binnenzijde. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Kies voor de uitstraling die bij u past. Voor de binnenzijde hoeft u bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen maar er kan direct behangen of gestuukt worden. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en er komt geen CO2 vrij bij verwerking en er is geen restafval op de bouwplaats. De panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en duurzaam wonen. Kies voor Ascentia Systems! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwplannen. Neem gerust contact met ons op!

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.