Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Prefab bouwsystemen

Prefab bouwsystemen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met prefab bouwsystemen werkt? Dat u een huis laat bouwen door middel van prefab bouwsystemen hoeft niet te betekenen dat u een ‘standaard’ huis krijgt. Een woning volgens prefab bouwsystemen kan volledig naar wens gemaakt worden. Ieder paneel is volledig op maat te maken en daarom is er ontzettend veel mogelijk met een prefab woning. Ascentia systems is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in prefab bouwen. Alle panelen zijn aan te passen in lengte, breedte, dakhelling, goothoogte en nok hoogte.

Voordelen van Prefab bouwsystemen:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ontdek de mogelijkheden van Prefab bouwsystemen

Door de traditionele bouw te combineren met prefab bouwsystemen kan het huis er net zo uit komen te zien als bij uw buren. Voordat de bouw op locatie gaat plaatsvinden, worden alle onderdelen in de fabriek voorbereid. Dit scheelt enorm veel bouwafval. Alle panelen worden genummerd en op volgorde op de bouwplaats afgeleverd. Zo kan er snel en makkelijk gebouwd worden en is een aanbouw of uitbouw al in één dag te realiseren en kan er een huis neergezet worden binnen een paar dagen.

De voordelen van Prefab bouwsystemen

Ascentia systems werkt met hoogwaardige materialen. Door met prefab bouwsystemen te werken kan er snel en eenvoudig gebouwd worden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Wij weten precies waar wij op moeten letten en helpen u daarom graag bij het maken van een op maat gemaakte woning. In de wanden wordt de isolatie direct verwerkt en dat garandeert een laag energieverbruik in uw woning. Ook wordt er op een milieuvriendelijke manier gewerkt en zijn de panelen volledig getest en Europees gecertificeerd voordat ze de fabriek verlaten. Allemaal voordelen als u een woning of aanbouw laat zetten volgens de prefab methode.

Betaalbare Prefab bouwsystemen

Bij het inschakelen van Ascentia systems bent u in één klap klaar. Ascentia systems kan namelijk alle werkzaamheden uitvoeren die bij een prefab casco komen kijken.  Daarnaast zijn de panelen ook nog eens goedkoper omdat er onder andere minder arbeidstijd nodig is. Bent u benieuwd wat Ascentia systems voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.