Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Prefab mantelzorgwoning

Prefab mantelzorgwoning nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een prefab mantelzorgwoning kan plaatsen? Wilt u snel en makkelijk een prefab mantelzorgwoning neerzetten? Dan bent u bij Ascentia systems aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod van prefab zorgwoningen aan die gemaakt zijn van de beste materialen. Hierdoor heeft u een mantelzorgwoning helemaal naar wens want wij leveren maatwerk voor uw woning. Zo kan de stijl van de huidige woning verwerkt worden in de gevelafwerking of we zetten totaal iets anders neer. Iets wat duidelijk afwijkt van de huidige woning. Door de diverse gevelafwerkingen is er veel mogelijk. Een mantelzorgwoning is op deze manier heel aantrekkelijk omdat snel kan worden opgebouwd. Het is niet meer noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een mantelzorgwoning bij uw eigen huis. Het is voor u steeds eenvoudiger om uw dierbaren, zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap of met een psychische aandoening, bij u in de buurt te houden. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van een Prefab mantelzorgwoning

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Mogelijkheden van een Prefab mantelzorgwoning

Wij begrijpen als geen ander dat u goed geïnformeerd wilt zijn over de mogelijkheden die een prefab mantelzorgwoning allemaal heeft. U kunt verschillende informatie op de website vinden maar u kunt ook online een aanvraag doen. Daarbij kunt u makkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Omdat er minder arbeidstijd nodig is bespaart u ook enorm veel kosten. Zo zijn er nog vele andere voordelen op te noemen.

Meer weten over een Prefab mantelzorgwoning?

Wij gaan graag met u in gesprek om kennis met u te maken. Zo kunnen wij naar uw wensen luisteren en vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is. Wij beschikken over een team met experts dat graag voor u klaar staat. Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Wie weet komen wij snel langs en staat uw prefab mantelzorgwoning er in een oogwenk.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.