Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR isolatie plaat

PUR isolatie plaat nodig?

Bent u op zoek naar een PUR isolatie plaat? Bent u op zoek naar een PUR isolatie plaat die u voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt gebruiken? Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring met het produceren van isolatie platen kunnen wij deze platen ook op maat maken. Hierdoor kunnen wij al de wensen van onze klanten vervullen en bent u ervan verzekerd dat de PUR isolatie plaat precies past. Al onze wandpanelen zijn voorzien van PUR isolatie plaat. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en of wij ook uw wensen kunnen realiseren? Onze medewerkers denken graag met u mee en plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek in. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke PUR isolatie plaat bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

Voordelen van een PUR isolatie plaat

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PUR isolatie plaat van Ascentia Systems

Bent u op zoek naar PUR isolatie plaat, omdat u duurzaam wilt bouwen en isoleren? Bent u geïnteresseerd in een PUR isolatie plaat? U bent bij Ascentia Systems aan het juiste adres! Ascentia Systems is gevestigd in Dussen en al jarenlang werkzaam op het gebied van passief bouwen met gebruik van de PUR isolatie plaat. PUR is schuim, wat tussen de platen geschuimd wordt. De PUR isolatie plaat wordt toegepast als vloer-, spouwmuur, plat dak- en muurisolatie, zoals voor huizen, schuren, chalets, tiny houses, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Ascentia Systems past de lichtgewicht PUR isolatie plaat toe binnen het totaalconcept. Door het gebruik van de PUR isolatie plaat kunnen wij de wensen op het gebied van duurzaamheid en duurzaam bouwen volledig realiseren.

Bouwen met PUR isolatie plaat is duurzaam

In de PUR isolatie plaat worden draagkracht en isolatie in één product gecombineerd en kunnen snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen worden gebouwd. De platen of panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en daardoor hebben ze verschillende isolatie-eigenschappen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject, zowel in hedendaagse als in traditionele stijl. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk en dat geldt ook voor de gevelafwerking: elk materiaal zoals steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet platen en steen kan gebruikt worden. Een PUR isolatie plaat kent veel voordelen. Het heeft een extreem hoge isolatiewaarde, waardoor u minder energie verbruikt, het gaat minimaal 50 jaar mee en de isolatiekern kan hergebruikt worden. Het hout in de panelen is FSC-gekeurd. De panelen worden via de computer gefabriceerd en om afval te beperken, worden meteen de uitsparingen voor deuren en vensters aangebracht. Omdat er slechts een enkele vrachtwagen voor vervoer nodig is en slechts licht materieel om te bouwen, wordt de CO2 uitstoot verlaagd. De PUR isolatie plaat is volledig getest en is Europees gecertificeerd en heeft een maximale luchtdichtheid. Daarnaast creëert de sterke en stabiele structuur een stillere leefomgeving.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.