Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR isolatieplaat

PUR isolatieplaat nodig?

Heeft u PUR isolatieplaat nodig voor uw nieuwbouw project? Dan bent u bij Ascentia Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij zijn ervaren paneelbouwers en hebben de isolatieplaten doorontwikkeld tot hoogwaardige SIP panelen. In onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Door de volledige verbinding van binnen- en buitenblad met een hoogwaardige isolatiekern worden de eigenschappen van de verschillende materialen versterkt. Elders op deze website kunt u alle details over de samenstelling van onze panelen lezen. Een PUR isolatieplaat van Ascentia Systems heeft uitstekende thermische prestaties en eigenschappen wat zorgt voor maximale luchtdichtheid. U zult lagere energiekosten hebben en een gelijkmatige warmte ervaren. Ook zullen geluiden van buitenaf minder hoorbaar zijn en wordt uw leefomgeving rustiger. De panelen kunnen bij bestaande bebouwing gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en onze panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen.

Voordelen van een PUR isolatieplaat

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PUR isolatie plaat van Ascentia Systems

Op zoek naar een sterke en kwalitatieve PUR isolatieplaat? Als u de PUR isolatieplaat nodig hebt voor nieuwbouw dan bent u verzekerd van een snelle bouw. De panelen worden in onze fabriek op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. Daarbij worden ze genummerd afgeleverd op de bouwplaats. Door dit voorwerk zijn de lichte panelen zeer eenvoudig en snel op te zetten wat veel scheelt in de arbeidstijd. Weersinvloeden hebben geen vat op de panelen dus de bouw kan altijd doorgaan. Met onze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op – of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Wat voor bouwplannen u ook heeft, onze SIP panelen kunnen voor elk bouwproject gebruikt worden. Ze hebben een stabiele en sterke structuur die gegarandeerd niet kromtrekken of delamineren. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Meer weten over onze PUR isolatieplaat?

Met SIP panelen kunt u uw project elke uitstraling geven die u wenst. U kunt de buitengevel afwerken met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen. Wilt u meer informatie hebben over PUR isolatieplaat? Wij werken al jarenlang met een bouwsysteem van sandwich panelen en kunnen u er alles over vertellen. Met de isolerende panelen van Ascentia Systems kunt u snel, duurzaam en energiezuinig nieuw bouwen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.