Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR isolatieplaten

PUR isolatieplaten nodig?

PUR isolatieplaten nodig? Bent u op zoek naar hoogwaardige PUR isolatieplaten  voor een nieuwbouw project? Bij Ascentia Systems in Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige isolatieplaten, namelijk onze SIP panelen. Bouwen met isolatieplaten is in opkomst en wij hebben er jarenlange ervaring mee. In onze SIP panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Met de hoge isolatiewaarden van onze panelen zullen de energiekosten enorm verminderen. Onze panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen wat zorgt voor maximale luchtdichtheid. U heeft niet alleen lagere energiekosten maar u zult ook een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken in de ruimte. Uw leefomgeving wordt rustiger omdat geluiden van buitenaf minder doordringen. De panelen zorgen voor een uiterst sterke en stabiele structuur voor uw woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Met SIP panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk, of het nu traditioneel of modern is.

Voordelen van PUR isolatieplaten

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PUR isolatieplaten van Ascentia Systems

Bent u op zoek naar een energieneutraal bouwsysteem in combinatie met PUR isolatieplaten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over een eigen werkplaats waardoor de PUR isolatieplaten op maat kunnen worden gemaakt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door onze jarenlange ervaring in te zetten in het ontwerpen van uw gewenste woning of pand kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen uw wensen naar duurzaamheid vertalen. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. De keuze is helemaal aan u. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en neem, indien gewenst, contact met ons op. Voor het realiseren van een pand of woning in combinatie met PUR isolatieplaten bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres.

PUR isolatieplaten voor ieder project

De PUR isolatieplaten van Ascentia Systems zijn te gebruiken voor het realiseren van binnen- en buitenmuren, voor vloeren, daken en voor utiliteitsbouw. De PUR isolatieplaten zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Met onze isolatieplaten worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Voor de productie, de afbouw en de klimaatbeheersing werkt Ascentia Systems intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij brengen zo alle kennis en vakmanschap samen om te komen tot een volledige klimaat neutrale snelbouw. De PUR isolatieplaten kunnen met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen worden afgewerkt.

Meer weten over PUR isolatieplaten?

Wilt u meer weten over de voordelen die PUR isolatieplaten met zich meebrengen? Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passende constructietekening? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee voor het realiseren van uw project in combinatie met PUR isolatieplaten.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.