Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR panelen

PUR panelen nodig?

Heeft u belangstelling voor isolatie materiaal? Wilt u energiezuinig nieuw bouwen? Bij Ascentia Systems kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij produceren isolatie panelen of PUR panelen van hoge kwaliteit. Onze eigen SIP panelen zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige isolatie panelen. In onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product verenigd. De lichte en dunne platen vormen met elkaar een uiterst sterk skelet voor uw bouwwerk. Onze SIP PUR panelen zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Er kunnen woningen, chalets, tiny houses, dakkapellen, zorgwoningen etc. mee gebouwd worden. Als u snel en eenvoudig wilt bouwen dan is een bouwsysteem van PUR panelen precies wat u zoekt. Vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk, of het nu traditioneel of modern is. Daarbij kunt u uw woning door de gevelafwerking elke gewenste uitstraling geven. U kunt kiezen uit steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, composiet panelen, kurk of steen.

Voordelen van PUR panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van PUR panelen

Met PUR panelen kunt u snel, eenvoudig en energiezuinig bouwen. Omdat het voorwerk zoals het op maat snijden van de panelen en het aanbrengen van venster- en deuropeningen, in onze werkplaats wordt gedaan, kunnen de panelen op de bouwplaats snel worden opgezet. Hierdoor is de bouwtijd kort en wordt er bespaard op arbeidskosten. Met hun stabiele en sterke structuur zijn de panelen slagvast en zeer waterbestendig. Daarbij zijn ze brandvertragend (brandklasse A), volledig getest en Europees gecertificeerd. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zullen de energiekosten aanmerkelijk minder zijn. De maximale luchtdichtheid zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmte. Ook zult u meer rust ervaren omdat de geluiden van buiten sterk gedempt worden.

Milieuvriendelijke PUR panelen

Wij hechten aan duurzaamheid en aan het milieu. Dat merkt u bij ons met uw duurzame PUR panelen. Bij de verwerking van onze SIP panelen komt geen CO2 vrij en op de bouwplaats blijft geen restafval achter. In deze tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van isolatie belangrijk. Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw en u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Als u kiest voor een bouwsysteem van PUR platen dan kiest u voor duurzaam, energiezuinig, snel, veilig en betaalbaar bouwen. Onze panelen zijn in verschillende diktes en dus ook met verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.