Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR platen

PUR platen nodig?

Bent u op zoek naar een manier om milieuvriendelijk, snel en effectief te bouwen? Bent u op zoek naar PUR platen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. De PUR platen van Ascentia Systems zijn uiterst sterk en zeer energiezuinig. Daarnaast zijn onze PUR platen voor zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en iedere gevelafwerking is mogelijk. Met de PUR panelen van Ascentia Systems kunt u op een snelle, effectieve manier uw project realiseren. Alle PUR platen worden op maat gemaakt en opgeleverd met venster- en deuropeningen. Dit scheelt veel arbeidstijd en uw project is des te sneller klaar. De PUR platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben daarom ook verschillende isolatie-eigenschappen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan een kijkje op deze website of neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van PUR platen?

Met de PUR platen van Ascentia Systems kunt u snel en eenvoudig bouwen. Door onze jarenlange ervaring op gebied van paneelbouw kunnen wij al uw wensen realiseren. Wij maken onze PUR platen op een milieuvriendelijke manier en onze platen zijn dan ook recyclebaar. Al onze platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Door de sterke en stabiele structuur zijn onze PUR platen geschikt voor diverse projecten. Er kunnen huizen, tiny houses, chalets, schuren en zorgwoningen mee gebouwd worden.  Onze panelen zijn vrijwel overal voor te gebruiken, ze zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. U zult merken dat uw energieverbruik minder wordt als u gebruik maakt van de PUR platen van Ascentia Systems. Onze PUR platen zijn voorzien van uitstekende thermische prestaties en eigenschappen.

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PUR platen van Ascentia Systems

Bent u op zoek naar PUR platen? Bent u op zoek naar een manier om snel en eenvoudig een woning of pand te bouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij kunnen uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Ascentia Systems is een jong bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van PUR platen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Alle gevelafwerkingen mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen de PUR platen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunnen wij direct een afspraak voor u inplannen zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.

Ervaar de voordelen van PUR platen

De PUR platen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De platen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met PUR platen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Door gebruik te maken van onze PUR platen kunt u snel en eenvoudig bouwen. U zult merken dat u een laag energieverbruik heeft omdat de PUR platen een extreem hoge isolatiewaarde hebben. Het bijbehorende verbindingssysteem zorgt voor een ononderbroken isolatiekern door alle muren en vloeren heen. Daarnaast werken wij milieubewust. Dit kunt u zien aan ons materiaalgebruik, isolatiewaarde, afvalproductie, CO2-uitstoot en gebruikte energiebronnen.

Duurzame PUR platen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die PUR platen hebben? Wij vertellen u daar graag meer over. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Al onze PUR platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Onze PUR platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben dus verschillende isolatie-eigenschappen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.