Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

PUR system

PUR system nodig?

Bent u op zoek naar een PUR system? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke paneelbouw waar u snel en eenvoudig mee kunt bouwen? Zoek dan niet verder en neem contact op met één van de medewerkers van Ascentia Systems in Dussen. Zij vertellen u graag meer over het prachtige PUR system dat voor paneelbouw dé oplossing is. Door met een PUR system te werken zijn uw paneelplaten al voorzien van goede isolatie. Dit zorgt ervoor dat de arbeidskosten lager uitvallen en dat u snel en eenvoudig uw project kunt opbouwen. Binnen no time staan uw muren overeind! Bent u benieuwd of een PUR system iets voor u is? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en laat u informeren over de voordelen van een PUR syteem.

Voordelen van een PUR system:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

PUR system van Ascentia Systems

Bij Ascentia Sytems bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar milieuvriendelijke PUR systemen. Bij ons vindt u panelen voor uw paneelbouw waar de isolatie al is aangebracht. Door de samenstelling en de plaatsing van een PUR system bent u ervan verzekerd dat uw panelenbouw niet krom trekt of delamineert. Naar het PUR materiaal hoeft u de rest van uw leven niet meer om te kijken. Door gebruik te maken van het PUR system kunt u eenvoudig en snel bouwen. Als uw bouwproject is afgerond zult u een laag energieverbruik hebben door de hoge isolatie van de paneel platen. Het PUR system biedt uw bouwproject een sterke en stabiele structuur. De producten van Ascentia Systems zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Meer weten over ons PUR system?

Wilt u meer weten over de functie van een PUR system of bent u benieuwd wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek op wat voor manier wij u van dienst kunnen zijn. Ons PUR system beschikt over een uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Onze paneelplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben daardoor verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat er maximale luchtdichtheid is. Door gebruik te maken van een PUR systeem zullen er minder arbeidsuren zijn. U zult ervaren dat een PUR system vele voordelen voor u heeft.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.