Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich dakplaten

Sandwich dakplaten nodig?

Bent u op zoek naar sandwich dakplaten voor de realisatie van uw aanbouw? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en voor u een project kan realiseren met sandwich dakplaten? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom in Dussen. In de loop van de jaren zijn onze diensten steeds verder uitgebreid en daarom kunt u tegenwoordig profiteren van onze kennis en vaardigheden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u en uw project kunnen betekenen. Wij kunnen voor u eenvoudig en snel bouwen door gebruik te maken van sandwich dakplaten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele diensten die wij u aanbieden. Heeft u speciale wensen? Dat is geen enkel probleem! Wij maken uw project op maat. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Voordelen van sandwich dakplaten:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Waarvoor zijn Sandwich dakplaten te gebruiken?

Door gebruik te maken van de sandwich dakplaten van Ascentia Systems heeft u de perfecte oplossing in handen voor het snel bouwen van luchtdichte gebouwen. Denkt u aan woningen, chalets, tiny houses en dakkapellen. De mogelijkheden voor het gebruik van sandwich dakplaten zijn eindeloos. Vele klanten wisten ons al te vinden en zij maken tegenwoordig naar volle tevredenheid gebruik van onze prachtige gebouwen. Onze panelen worden voor zowel binnen- als buitenmuren gebruikt. De panelen van Ascentia Systems zijn volledig getest volgens de Europese richtlijnen. De sandwich dakplaten bieden een sterke en stabiele structuur en ze hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Daarnaast zult u merken dat u een lager energieverbruik heeft en dat u in een stillere leefomgeving woont.

Korte bouwtijd met sandwich dakplaten

De sandwich dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Hierdoor creëren wij een maximale luchtdichtheid en zijn alle gevelafwerkingen die u wenst mogelijk! De producten van Ascentia Systems zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk en u bespaart met de opbouw veel arbeidstijd. Bent u benieuwd of de sandwich dakplaten van Ascentia Systems iets voor u zijn? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk advies gesprek. U kunt vrijblijvend bij ons een afspraak inplannen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.