Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich paneel

Sandwich paneel nodig?

Bent u op zoek naar een sandwich paneel met een hoge isolatie waarde en grote draagkracht? Dan zijn de sandwich panelen van Ascentia Systems precies wat u zoekt. Onze SPT panelen zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige sandwich panelen. Een sandwich paneel wordt ingezet voor snelbouw. Door SPT panelen te gebruiken voor uw bouwwerk krijgt u een dun en licht, maar vooral ook energiezuinig en uiterst sterk skelet. Met hun sterke en stabiele structuur zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. SPT panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw en er zijn al veel huizen, schuren, tiny houses, chalets, zorgwoningen, dakkapellen etc. opgebouwd met onze panelen. Het maakt niet uit of u van traditionele of moderne bouw houdt, met onze SPT panelen kan alles gerealiseerd worden. Met de gevelwerking van uw keuze kunt u uw woning elke gewenste uitstraling geven. Zowel de buiten- als binnenzijde kunnen direct afgewerkt worden. Wist u dat een sandwich paneel ook ideaal is voor na-isolatie? U kunt uw bestaande woning er energiezuinig mee maken.

Voordelen van een sandwich paneel

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van een sandwich paneel

Op zoek naar een sandwich paneel? Met onze SPT panelen zult u comfortabel wonen. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen is er maximale luchtdichtheid en u zult een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken. De leefomgeving is stiller omdat er minder geluid van buiten doordringt en de rust zal u goeddoen. De energiekosten zullen beduidend minder zijn. Omdat onze panelen in de werkplaats op maat worden gesneden en al voorzien worden van alle venster- en deuropeningen zal de bouwtijd aanmerkelijk korter zijn wat lagere arbeidskosten betekent. De panelen zijn eenvoudig op te zetten door hun lichte gewicht, afmetingen en het verbindingssysteem. Een sandwich paneel van Ascentia Systems is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Duurzaam sandwich paneel

Door onze SPT sandwich panelen te gebruiken voor uw bouwwerk bent u milieuvriendelijk en duurzaam bezig. Alle panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en de bouwplaats blijft schoon omdat er geen restafval is. In een tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van isolatie belangrijk. Op alle fronten kunnen wij onze SPT panelen aanbevelen. Als u duurzaam, energiezuinig, snel, veilig en betaalbaar wilt bouwen dan is een bouwsysteem met SPT panelen de oplossing voor u. Als u nog vragen heeft dan kunt u rustig contact met ons opnemen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.