Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich paneel

Sandwich paneel nodig?

Bent u op zoek naar een specialist die door middel van een sandwich paneel een waterdicht, geluidsdicht en perfect geïsoleerd pand en/of woning kan creëren? Bent u op zoek naar een sandwich paneel dat aan al uw wensen voldoet zodat u een prachtige project kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems is gevestigd in Brabant maar gaat graag voor u aan de slag in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij als ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw zodat wij graag de handen ineen slaan om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van een sandwich paneel

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Voordelen van een sandwich paneel

Bent u op zoek naar een duurzame manier om een woning of pand te bouwen? Bent u op zoek naar een perfect samengesteld sandwich paneel dat geschikt is voor zowel binnen muren als buiten muren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems is een bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van sandwich panelen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in sandwich panelen steeds verder uit kunnen breiden en bieden wij u vandaag de dag graag onze jarenlange ervaring aan in paneelbouw. Een sandwich paneel heeft vele voordelen die uitermate geschikt zijn voor het realiseren van panden en woningen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een sandwich paneel? Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een sandwich paneel.

Sandwich paneel op maat

Een sandwich paneel is een doorontwikkeld en zeer hoogwaardig paneel. Sandwich panelen worden gebruikt voor de snelbouw van bedrijfspanden en woningen. In een sandwich paneel wordt isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Wij kunnen de duurzaamheidswensen van onze klanten goed vertalen naar een passend ontwerp. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met deze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Met de productie, de bouw en de klimaatbeheersing werkt Asentcia Systems intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij brengen zo alle kennis samen om te komen tot volledig klimaat neutrale snelbouw.

Meer weten over een sandwich paneel?

Wilt u meer weten over de vele voordelen van een sandwich paneel? Bent u benieuwd of een sandwich paneel aansluit bij uw duurzaamheid wensen voor het realiseren van uw bedrijfspand of woning? Wij staan u graag te woord en plannen indien gewenst graag een kennismakingsgesprek met u in.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.