Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich paneel

Sandwich paneel nodig?

Bent u op zoek naar sandwich paneel? Bent u op zoek naar een efficiënte en snelle manier van bouwen maar wel met een ijzersterk skelet? Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Een sandwich paneel van Ascentia Systems is een must als u snel een prachtige woning, kantoorpand of een dakkapel wilt bouwen. Daarnaast is een sandwich paneel een ideale oplossing voor het na-isoleren van een woning, pand of een specifieke ruimte. Ascentia Systems beschikt over een eigen werkplaats waar wij een sandwich paneel op maat kunnen snijden. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze panelen zijn voor verschillende doeleinden uitermate geschikt. Door gebruik te maken van een sandwich paneel kunt u duurzaam en milieuvriendelijk bouwen. Alle panelen zijn volledig demonteerbaar en recyclebaar. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en de bouwplaats blijft schoon omdat er geen restafval is. Bent u benieuwd of een sandwich paneel ook het ideale materiaal is voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en laat uw telefoonnummer bij ons achter voor meer informatie. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Voordelen van een sandwich paneel

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Duurzaam sandwich paneel van Ascentia Systems

Op zoek naar een duurzaam sandwich paneel? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres voor energiebesparende en duurzame sandwich panelen. Al onze sandwich panelen beschikken over de beste isolatie-eigenschappen en zijn geschikt voor diverse projecten. Onze SIP panelen zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige sandwich panelen die te gebruiken zijn voor huizen, schuren, tiny houses, chalets, zorgwoningen en dakkapellen. De sandwich panelen worden gekenmerkt door een sterke en stabiele structuur. Hierdoor zijn de sandwich panelen bestand tegen alle weersomstandigheden. Door gebruik te maken van een sandwich paneel heeft u dé perfecte oplossing in handen voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen is er maximale luchtdichtheid en u zult een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken. De energiekosten zullen dan ook beduidend minder zijn. Daarbij is de leefomgeving stiller omdat er minder geluid van buiten doordringt. Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Wij werken met een groot team van specialisten die graag voor u aan de slag gaan.

Meer informatie over een sandwich paneel?

Bent u benieuwd of een sandwich paneel ook voor u dé oplossing is? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een professionele wijze advies geven. Wij zien u aanvraag voor informatie over een sandwich paneel graag tegemoet. 

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.