Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich plaatmateriaal 

Sandwich plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar sandwich plaatmateriaal? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Wij zijn er voor zakelijke en particuliere klanten die op zoek zijn naar milieuvriendelijk en sterke sandwich plaatmateriaal voor de bouw van een prachtige woning of pand. Door gebruik te maken van sandwich plaatmateriaal kunt u snel en eenvoudig bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Bent u benieuwd naar onze diensten, ervaringen en adviezen? Neem dan snel een kijkje op deze website en maak direct een afspraak. Via ons contactformulier kunt u uw vragen stellen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u op zoek bent naar sandwich plaatmateriaal bent u bij Ascentia Systems aan het juiste adres!

Voordelen van sandwich plaatmateriaal

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Milieuvriendelijk sandwich plaatmateriaal

De sandwich plaatmaterialen van Ascentia Systems kunnen gebruikt worden voor verschillende projecten. U kunt er een compleet woonhuis of kantoorpand mee bouwen. Alle gevelafwerkingen zijn bij ons mogelijk. Met behulp van SIPS panelen kunnen wij een totaalconcept aanbieden aan al onze klanten. Sandwich plaatmateriaal biedt vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje. Met sandwich plaatmateriaal bouwt u milieuvriendelijk en u zult merken dat het energieverbruik zeer laag is. Daarnaast zijn al onze panelen volledig getest en Europees gecertificeerd. De sandwich platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De platen bieden een sterke en stabiele structuur zodat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Wij bieden u de kwaliteit waar u naar op zoek bent. De sandwich panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben hierdoor verschillende isolatie-eigenschappen. Met onze goed geïsoleerde platen creëert u een stillere leefomgeving.

De specialist voor uw sandwich plaatmateriaal

Wilt u meer weten over het gebruiken van sandwich plaatmateriaal van Ascentia Systems? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat u verrassen door de mogelijkheden.  Met de sandwich panelen kan snel, duurzaam en eenvoudig gebouwd worden. De medewerkers van Ascentia Systems vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw project. Neem snel een kijkje op deze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.