Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich platen

Sandwich platen nodig?

Bent u op zoek naar sandwich platen? Bent u op zoek naar sandwich platen die u kunt gebruiken voor het realiseren van uw gewenste woning of pand? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Door middel van de sandwich platen en de korte lijnen die wij hanteren kunnen wij op een unieke manier snel uw wensen realiseren. De platen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met sandwich platen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. U zult merken dat u van vele voordelen profiteert als u gebruik maakt van de sandwich platen van Ascentia Systems. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om sandwich platen voor uw project te gebruiken? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Voordelen van sandwich platen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van sandwich platen

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van sandwichplaten. Het is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Ascentia Systems maakt unieke thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Wij kunnen uw wensen passend vertalen naar een prachtig op maat gemaakt ontwerp. Iedere afwerking is mogelijk. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen de sandwichplaten afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Daarnaast hebben de sandwich platen een sterke en stabiele structuur.

Recyclebare sandwich platen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de sandwich platen van Ascentia Systems bieden? Bent u benieuwd hoe u uw pand kunnen realiseren met onze sandwich platen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen die een sandwich plaat heeft. Al onze sandwich platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.