Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich platen

Sandwich platen nodig?

Bent u op zoek naar sandwich platen? Wilt u uw woning isoleren of wilt u een woning, pand of dakkapel realiseren in combinatie met sandwich platen? Zoekt u dan niet verder! Bij Ascentia Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan van diverse soorten en maten sandwich platen die beschikken over verschillende isolatie eigenschappen. Ook voor het na-isoleren van een ruimte kunt u gebruik maken van sandwich platen. Door de sterke en stabiele structuur van de sandwich platen kunt u op een snelle en efficiënte wijze uw project succesvol bouwen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de verschillende isolatie-eigenschappen die de sandwich platen van Ascentia Systems hebben? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren door de ontwerpen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Voordelen van sandwich platen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van sandwich platen

Door gebruik te maken van een sandwich paneel heeft u dé perfecte oplossing  voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De sandwich platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Hierdoor is er maximale luchtdichtheid en u zult een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken. Daarnaast zijn onze sandwich platen milieuvriendelijk want  het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze sandwich platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd, zijn zeer waterbestendig én hebben brandklasse A. Door de sterke en stabiele structuur zijn onze sandwich platen weersbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten. Door gebruik te maken van sandwich platen kunt u duurzaam en milieuvriendelijk bouwen. Alle panelen zijn volledig demonteerbaar en recyclebaar waardoor wij nog enthousiaster zijn over ons prachtige producten. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en de bouwplaats blijft schoon omdat er geen restafval is.  Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres voor energiebesparende en duurzame sandwich panelen.

Recyclebare sandwich platen

Wilt u meer weten over de sandwich platen voor uw project? Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw project? De sandwich platen van Ascentia Systems zijn te gebruiken voor onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, zorgwoningen en dakkapellen. Bent u benieuwd of sandwich platen ook voor u dé oplossing is? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. 

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.