Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich system

Sandwich system nodig?

Bent u op zoek naar een sandwich system? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en u goed en professioneel advies kan geven? Bent u op zoek naar een sandwich system waarmee u een laag energieverbruik kunt realiseren? Zoek dan niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres. Ascentia Systems is gevestigd in het mooie plaatsje Dussen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij u alles goed uitleggen en u nog beter van dienst zijn. Bent u benieuwd of het gebruik van een sandwich system iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze prachtige paneelbouw producten.

Voordelen van een sandwich system

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Maximale isolatiewaarde van een sandwich system

Bent u op zoek naar een sandwich system? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt en waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in het Brabantse dorp Dussen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Door gebruik te maken van een sandwich system kunt u binnen een korte tijd snel bouwen. Een sandwich system wordt in onze fabriek op maat gemaakt waardoor en op de bouwplaats minder tijd besteed hoeft te worden aan de bouw. De panelen van het sandwich system kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Klinkt u dat als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij onze afgeronde projecten.

Sandwich system op maat

Ascentia Systems werkt voor de productie, de bouw en de klimaatbeheersing intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij brengen zo alle kennis en ervaring samen om te komen tot volledig klimaat neutrale snelbouw. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van sandwich panelen. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en dat merkt u in het materiaalgebruik, isolatiewaarde, afvalproductie, CO2-uitstoot en het gebruiken van gebruikte energiebronnen.  Ook hergebruik draagt bij aan de mate waarin iets duurzaam is. Aan de hand van constructietekeningen wordt een sandwich system zeer nauwkeurig op maat gemaakt en al voorzien van alle venster- en deursparingen. Ze worden genummerd en als een kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd op de bouwplaats.

Meer weten over een sandwich system?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor het inzetten van sandwich systems? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt? Kom langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u aanbieden. Laat u verrassen en inspireren door de passende mogelijkheden voor uw wensen. Voor het vinden van een passend sandwich system bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.