Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich wandpanelen

Sandwich wandpanelen nodig?

Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Bent u geïnteresseerd in een bouwsysteem met sandwich wandpanelen? Wilt u snel, eenvoudig en energiezuinig bouwen? Dan bent u bij Ascentia Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij produceren speciale sandwich wandpanelen, namelijk onze SPT panelen. Dit zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige isolatiepanelen. Isolatie en draagkracht zijn bij ons in één product gecombineerd. Het is een perfect systeem als u snel een thermisch efficiënt, luchtdicht gebouw wilt plaatsen. SPT wandpanelen zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Er worden onder andere woningen, chalets, tiny houses, schuren, zorgwoningen en dakkapellen mee gebouwd. Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn onze panelen uitermate geschikt. Elke bouwstijl is mogelijk, of nu nu kiest voor traditioneel of modern. Met de gevelafwerking kunt u uw bouwwerk elke uitstraling geven die u wenst. Steenstrips, bamboe, stucwerk, hout, kurk, composiet panelen of steen; het is allemaal mogelijk. Zowel de binnen- als de buitenzijde kunnen direct afgewerkt worden.

Voordelen van sandwich wandpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Lagere energiekosten met sandwich wandpanelen

Op zoek naar kwalitatieve en duurzame sandwich wandpanelen? De sandwich wandpanelen zijn in verschillende diktes en dus ook met verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar. Maar welke isolatiewaarde u ook kiest, u zult aanmerkelijk energiekosten besparen door de maximale luchtdichtheid. Het wonen wordt comfortabeler door de gelijkmatige warmte waardoor er geen koude plekken meer zijn. Ook zal uw leefomgeving stiller worden omdat geluiden van buiten minder doordringen. Met SPT panelen heeft u een stabiele en sterke structuur waar het weer geen invloed op heeft. Daarbij zijn de panelen zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. U zult comfortabel, rustig en veilig wonen in een woning die is opgebouwd met sandwich panelen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Ascentia Systems werkt duurzaam en milieuvriendelijk. Onze SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen waardoor bouwen met sandwich panelen een duurzaam bouwsysteem is. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en op de bouwplaats blijft door het maatwerk geen restafval achter. Ook uit milieuoogpunt is bouwen met sandwich panelen aan te raden. Onze panelen zijn hoogwaardig en zullen gegarandeerd niet kromtrekken of delamineren. Met de panelen van Ascentia Systems kiest u voor duurzaam, snel, eenvoudig, veilig, energiezuinig en betaalbaar bouwen. Wilt u meer informatie over onze sandwich wandpanelen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over onze hoogwaardige SPT panelen die in de wereld van bouwsystemen de absolute top zijn.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.