Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwich wandpanelen

Sandwich wandpanelen nodig?

Ascentia Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Bent u geïnteresseerd in een bouwsysteem met sandwich wandpanelen? Wilt u snel, eenvoudig en energiezuinig bouwen? Dan bent u bij Ascentia Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij produceren speciale sandwich wandpanelen, namelijk onze SPT panelen. Dit zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige isolatiepanelen. Isolatie en draagkracht zijn bij ons in één product gecombineerd. Het is een perfect systeem als u snel een thermisch efficiënt, luchtdicht gebouw wilt plaatsen. SPT wandpanelen zijn geschikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Er worden onder andere woningen, chalets, tiny houses, schuren, zorgwoningen en dakkapellen mee gebouwd. Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn onze panelen uitermate geschikt. Elke bouwstijl is mogelijk, of nu nu kiest voor traditioneel of modern. Met de gevelafwerking kunt u uw bouwwerk elke uitstraling geven die u wenst. Steenstrips, bamboe, stucwerk, hout, kurk, composiet panelen of steen; het is allemaal mogelijk. Zowel de binnen- als de buitenzijde kunnen direct afgewerkt worden.

Voordelen van sandwich wandpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Lagere energiekosten met sandwich wandpanelen

Bent u op zoek naar duurzame sandwich wandpanelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u sandwich wandpanelen op maat kan ontwerpen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd op het gebied van paneelbouw. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van sandwich wandpanelen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. De sandwich wandpanelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. Bent u benieuwd of een sandwich wandpaneel iets voor u is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij onze afgeronde projecten. Laat u inspireren door de mogelijkheden die een sandwich paneel u kan bieden en neem direct vrijblijvend contact met ons op. Wij zien uw aanvraag met een kop koffie graag tegemoet!

Ascentia Systems: de specialist in sandwich wandpanelen

Ascentia Systems heeft de expertise in huis om klanten van het begin tot het einde te begeleiden bij de snelbouw van een klimaatneutraal bouwwerk. Wij slaan graag de handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Onze experts weten keer op keer de wensen van onze klanten te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp. Dat kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Dat ziet u terug in ons materiaalgebruik, isolatiewaarde, afvalproductie, CO2-uitstoot, gebruikte energiebronnen en hergebruik dragen bij aan de mate waarin iets duurzaam is. Voor de productie, de afbouw en de klimaatbeheersing werkten wij intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Voordelen van sandwich wandpanelen

De grote voordelen van onze sandwich wandpanelen zitten vooral in de sterke en stabiele structuur, de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen en de manier van snel en eenvoudig bouwen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u een stillere leefomgeving bieden, zijn onze sandwich wandpanelen zeer waterbestendig en zijn zij voorzien van brandklasse A. De sandwich panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.
Met deze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn onze sandwich wandpanelen ideaal.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.