Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichdakpanelen

Sandwichdakpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwichdakpanelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u klaar staat en met u mee denkt? Bij Ascentia Systems heten wij u van harte welkom. Wij bieden u de mogelijkheid aan om paneelbouw te realiseren. Als u op zoek bent naar sandwichdakpanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen snel en eenvoudig uw bouwproject. Dit is mede mogelijk door onze prachtige isolatie panelen. De isolatie panelen worden in de fabriek op maat gemaakt. Daarna leveren wij de panelen bij u op de locatie af. Dit scheelt u veel tijd en arbeidsuren. U kunt gemakkelijk en snel uw prefab sandwichdakpanelen bestellen.

Voordelen van Sandwichdakpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Waarvoor zijn sandwichdakpanelen te gebruiken?

Op zoek naar goede sandwichdakpanelen? Ascentia Systems is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Dat is in het noorden van Brabant en wij bezorgen onze sandwichdakpanelen overal. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt en waar u professionele paneelplaten kunt bestellen? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan zodat u verzekerd bent van onze professionaliteit. Omdat wij onze panelen in onze eigen fabriek ontwerpen weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze isolatie panelen heeft u een laag energieverbruik, bovendien zijn de panelen milieuvriendelijk. Daarnaast worden onze panelen volledig getest en zijn ze Europees gecertificeerd. De panelen van Ascentia Systems hebben een sterke en stabiele structuur. Door de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zult u een stillere leefomgeving ervaren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Daarnaast zijn ook alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan stenen, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en steenstrips. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer divers.

Korte bouwtijd met onze sandwichdakpanelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw aanbouw of verbouwing? Bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. Door gebruik te maken van de SIP panelen van Ascentia Systems heeft u de perfecte oplossing voor een snelle bouw van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze panelen worden vooral gebruik voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.

Meer weten?

Onze SIP panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.