Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichpanelen bouw

Sandwichpanelen bouw nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een sandwichpanelen bouw op maat maakt? Onze sandwichpanelen bouw worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en levert uiteindelijk een gebouw op dat klopt met de oorspronkelijk geplande afmetingen. Het geleverde maatwerk zorgt tevens voor een lage verspilling en minder herstelwerkzaamheden waardoor bouwkosten over het algemeen lager blijven. Daarnaast is het bouwsysteem ook weerbestendig zodat de sandwichpanelen bouw sneller voltooid kan worden. Alle panelen worden genummerd bij ons in de werkplaats. Zo kunt u ze gemakkelijk op volgorde plaatsen. De nummering vindt plaats op basis van de aangeleverde bouwtekening.

Voordelen van sandwichpanelen bouw

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Eenvoudige constructie van sandwichpanelen bouw

Op zoek naar een constructiebouw zoals sandwichpanelen bouw? Op basis van de tekeningen die u bij ons aanlevert worden de panelen op maat gemaakt en genummerd en geleverd op de bouwplaats. Dit maakt een snelle verwerking mogelijk en het zorgt ook voor minder afval op de bouwplaats. De panelen komen kant en klaar bij u aan zodat u niet nogmaals de panelen hoeft te bewerken. Voorafgaand aan de plaatsing worden op de vloer van de begane grond houten stelregels bevestigd waar de panelen op geplaatst worden. Het plaatsen van de verdiepingshoge panelen kan vervolgens handmatig door twee personen gebeuren. De SIP panelen zijn namelijk licht van gewicht en door hun diverse breedtes makkelijk hanteerbaar. De combinatie van gewicht en breedte levert panelen op van circa 50 kg die volgens de heersende ARBO regels met twee mensen gesteld mogen worden. Sandwichpanelen bouw is dus een duurzaam alternatief voor nieuwbouw!

Meer weten over onze sandwichpanelen bouw?

Bij sandwichpanelen bouw is het gebruikelijk om de buitenbeplating volvlaks te verlijmen op het hardschuim. Deze manier leggen wij ook graag aan u uit in een persoonlijk gesprek. Bij onze panelen komt de hechting tussen de buitenbeplating en de kern van Elastopor tot stand door vacuüm trekken. Door de expansie en verharding van het schuim in een vacuüm wordt een nog betere hechting verkregen dan bij volvlaks verlijmen. De deur- en raamopeningen worden gelijk in de panelen verwerkt. Dit wordt allemaal fabrieksmatig aangebracht maar dit kan ook gerealiseerd worden door simpelweg delen van de sandwichpanelen achterwege te laten. Door deze constructie kunnen kozijnen er gemakkelijk in geplaatst worden.  Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die er zijn bij ons? Wij gaan graag met u in gesprek.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.