Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Wilt u in een korte tijd snel en eenvoudig een woning of pand bouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het op maat maken van diverse soorten en maten sandwichpanelen. Met onze sandwichpanelen kunnen wij uw woning of pand binnen een korte tijd gereedmaken in onze fabriek. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en jarenlange ervaring hebben kunnen wij vrijwel zeker al uw wensen realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die onze sandwichpanelen te bieden hebben. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van sandwichpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Vele voordelen voor sandwichpanelen

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Wilt u efficiënt en duurzaam bouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd op het gebied van paneelbouw. Daardoor weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Tijdens een advies gesprek luisteren wij graag naar uw wensen en maken wij een passend ontwerp. Door uw wensen te vertalen naar een uniek en passend ontwerp kunnen wij uw sandwichpanelen tot in detail realiseren. Met onze sandwichpanelen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Al onze sandwichplaten zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw woning of kantoorpand kunnen realiseren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Sandwichpanelen op maat

Ascentia Systems is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen maar slaat graag de handen ineen voor zijn klanten in heel Nederland. Onze sandwichpanelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De sandwichpanelen van Ascentia Systems kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Doordat de sandwich platen gebruikt worden voor diverse projecten zijn onze sandwichpanelen verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben hierdoor stuk voor stuk andere isolatie-eigenschappen. Doordat wij alle sandwichpanelen in onze eigen werkplaats ontwerpen kunnen wij de sandwichpanelen zeer nauwkeurig op maat maken. De sandwichpanelen zijn voorzien van alle venster- en deursparingen waardoor dit veel arbeidstijd scheelt. De sandwichpanelen worden genummerd en als een kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd op de bouwplaats. Door dit voorwerk, het gewicht, de afmetingen en het verbindingssysteem zijn de panelen snel te monteren. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Meer weten over onze sandwichpanelen?

Wilt u meer weten over onze sandwichpanelen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.