Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen nodig?

Wilt u energiezuinig en snel bouwen? Dan heeft Ascentia Systems uit Dussen de oplossing voor u. Met onze sandwichpanelen kunt u snel en eenvoudig bouwen. De SPT panelen die wij produceren zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige SIP sandwichpanelen. SIP staat voor Structural Insulated Panel systems; een bouwsysteem met sandwichpanelen. In een SIP paneel worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Het is de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze SPT panelen kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. U kunt er huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden mee bouwen. Elke stijl van bouwen is mogelijk, of het nu traditioneel of modern is. Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. U kunt uw gebouw elke uitstraling geven die u wilt want de buitenzijde van de panelen kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Ook de binnenzijde kan direct afgewerkt worden; er kan direct gestuukt of behangen worden.

Voordelen van sandwichpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen worden in de werkplaats op maat gesneden, voorzien van alle venster- en deuropeningen en genummerd. Door dit voorwerk zijn de panelen op de bouwplaats snel op te zetten. Dit levert een kortere bouwtijd en vermindering van de arbeidskosten op. Met hun sterke en stabiele structuur zijn de panelen slagvast en zeer waterbestendig en bij regen, vorst en harde wind kan het werk gewoon doorgaan. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zullen de energiekosten sterk verminderen. De panelen zijn in verschillende diktes en dus ook verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar. Het wonen wordt comfortabeler omdat er geen koude plekken meer zijn en koudebruggen worden geminimaliseerd. Geluiden van buiten dringen minder door en uw leefomgeving wordt stiller; u zult meer rust ervaren.

Duurzame sandwichpanelen

Onze SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Dit maakt bouwen met sandwichpanelen tot een duurzaam en milieuvriendelijk bouwsysteem. Bij de verwerking komt geen CO2 vrij en er is geen restafval op de bouwplaats. In een tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van belang. Kortom, uit milieuoogpunt is bouwen met sandwichpanelen aan te raden. De panelen zijn volledig getest, hebben brandklasse A en zijn Europees gecertificeerd zodat u een volledig gegarandeerd product koopt waarmee u veilig en gezond kunt bouwen. Als u duurzaam, snel, veilig, gezond en betaalbaar wilt bouwen zijn de sandwichpanelen van Ascentia Systems ideaal. Wij hebben jarenlange ervaring met paneelbouw, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.     

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.