Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Wilt u in een korte tijd snel en eenvoudig een woning of pand bouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het op maat maken van diverse soorten en maten sandwichpanelen. Met onze sandwichpanelen kunnen wij uw woning of pand binnen een korte tijd gereedmaken in onze fabriek. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en jarenlange ervaring hebben kunnen wij vrijwel zeker al uw wensen realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die onze sandwichpanelen te bieden hebben. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van sandwichpanelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Vele voordelen voor sandwichpanelen

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Bent u op zoek naar een manier om uw project op een milieuvriendelijke en duurzame manier te realiseren? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt als het gaat om de realisatie van uw bouwproject? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems is gevestigd in het Brabantse dorpje Dussen maar komt graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In de loop jaren hebben wij diverse projecten succesvol afgerond. U kunt op deze website een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden om sandwichpanelen te gebruiken. Ascentia Systems is er niet alleen voor zakelijke klanten maar ook voor particulierenklanten gaan wij graag aan de slag. Met sandwichpanelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. In een adviesgesprek bespreken wij onder het genot van een kopje koffie graag uw ideeën over het gebruik van sandwichpanelen.

Duurzame sandwichpanelen van Ascentia Systems

Materiaalgebruik, isolatiewaarde, afvalproductie, CO2-uitstoot, gebruikte energiebronnen en hergebruik dragen allemaal bij aan de mate waarin iets duurzaam is. Met onze duurzame, energiezuinige en gezondere ontwerpbenadering voldoen we aan de kernbeginselen van het passief huis concept. Ascentia Systems is een jong bedrijf dat bestaat uit een team van experts dat graag de handen uit de mouwen steekt om uw project vorm te geven. Omdat wij gebruik maken van sandwichpanelen kunnen wij binnen zeer korte tijd een prachtige skeletbouw voor u realiseren. Wij bouwen een woning of een pand met behulp van sandwichpanelen die een totaalconcept zijn van uw wensen. Wij bieden u dé oplossing aan voor een energieneutraal bouwsysteem. Onze experts weten op het gebied van duurzaamheid uw wensen op maat te vertalen. Dit kan resulteren in een snel duurzaam skelet, een compleet afgebouwd huis met een klimaatsysteem, tot zelfs voorzieningen voor het opwekken en opslaan van energie. Door gebruik te maken van de sandwichpanelen van Ascentia Systems kunnen wij snel, duurzaam en voordelig gebouwd worden. Voor de productie, de afbouw en de klimaatbeheersing werkt Ascentia Systems intensief samen met specialisten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Ascentia Systems brengt zo alle kennis en kunde samen om te komen tot volledig klimaat neutrale snelbouw. De sandwichpanelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Hierdoor kunnen wij binnen een korte tijd een geraamte neerzetten dat een traditioneel of hedendaags uiterlijk heeft. Vrijwel elke stijl is mogelijk bij Ascentia Systems. Ook voor na-isolatie zijn de bestaande sandwichpanelen perfect. Aan de buitenzijde kunnen de sandwichpanelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Voordelen van sandwichpanelen

Bent u benieuwd naar de vele voordelen en mogelijkheden die onze unieke sandwichpanelen te bieden hebben? Wij vertellen u er graag meer over. Gebruik maken van sandwichpanelen levert u vele voordelen op. Sandwichpanelen zijn de perfecte oplossing voor het snel en eenvoudig bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De sandwichpanelen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de sandwichpanelen van Ascentia Systems worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Onze sandwichpanelen zijn zeer waterbestendig, hebben een sterke en stabiele structuur en zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn onze sandwichpanelen milieuvriendelijk en hebben een laag energieverbruik. Onze sandwichpanelen beschikken over een brandklasse A certificatie en hebben een maximale luchtdichtheid. Bovendien zult u ervaren dat u in een veel stillere leefomgeving leeft.

Sandwichpanelen van Ascentia Systems

Wilt u meer weten over de voordelen van onze sandwichpanelen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen? Al onze sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen en alle gevelafwerkingen zijn mogelijk. Of het nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.