Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Sandwichplaten

Sandwichplaten nodig?

Heeft u bouwplannen? Wilt u snel en eenvoudig bouwen? Dan zijn de sandwichplaten van Ascentia Systems uit Dussen precies wat u zoekt. Wij produceren SIP panelen, dit zijn doorontwikkelde en zeer hoogwaardige SIP sandwichplaten. SIP staat voor Structural Insulated Panel systems. Dit is een bouwsysteem voor energiezuinige snelbouw. SIP panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. In een tijd van energiebesparing en duurzaamheid is vooral de hoge score op het gebied van isolatie een belangrijke eigenschap. Onze panelen zijn breed inzetbaar. U kunt ze gebruiken voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw. Met onze panelen zijn al de meest uiteenlopende constructies gebouwd zoals huizen, tiny houses, chalets, zorgwoningen, schuren en scholen. Een groot pluspunt is dat vrijwel elke stijl van bouwen mogelijk is, of het nu traditioneel of hedendaags is. Met de gevelafwerking van uw keuze geeft u uw bouwwerk de gewenste uitstraling. De panelen kunnen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet en zelfs met steen.

Voordelen van sandwichplaten

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Sandwichplaten van Ascentia Systems

Bent u op zoek naar sandwichplaten die geschikt zijn voor het realiseren van een woning of pand? Bent u op zoek naar sandwichplaten die milieuvriendelijk zijn? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems. Ascentia Systems is gevestigd in Dussen maar gaat graag voor al zijn klanten in heel Nederland aan de slag. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar en denkt graag met u mee. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. Wij kunnen uw wensen vertalen naar een passend ontwerp en aan de hand van tekeningen worden de benodigde sandwichplaten zeer nauwkeurig op maat gemaakt en al voorzien van alle venster- en deursparingen.

Voordelen van sandwichplaten

De sandwichplaten zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke en stabiele structuur met goede eigenschappen. De sandwichplaten kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Doordat de sandwichplaten gebruikt kunnen worden voor diverse eindbestemmingen zijn onze wanden verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. Doordat de sandwichplaten als een kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd worden op de bouwplaats kan uw project binnen een korte tijd waterdicht staan. Door het voorwerk, het gewicht, de afmetingen en het verbindingssysteem zijn de panelen snel te monteren en zal dit minder arbeidstijd kosten. Al onze sandwichplaten zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Meer weten over onze sandwichplaten?

Wilt u meer weten over onze sandwichplaten? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Met deze sandwichplaten worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk.  Aan de buitenzijde kunnen de SIP panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.