Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP aannemer

SIP aannemer nodig?

Op zoek naar een betrouwbare SIP aannemer? Wilt u snel en energiezuinig bouwen? Zoekt u een SIP aannemer die werkt met eersteklas isolatiepanelen? Dan bent u bij Ascentia Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij werken met een bouwsysteem van doorontwikkelde SIP panelen, dat zijn onze hoogwaardige SIP panelen. In onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. SIP panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. U zult lagere energiekosten hebben en een gelijkmatige warmte ervaren. Uw omgeving zal stiller zijn omdat geluiden van buiten minder doordringen. Met SIP panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Met onze jarenlange ervaring met bouwsystemen van SIP panelen kunnen wij u uitstekend adviseren over de toepassing van de panelen voor uw bouwproject. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw.

Voordelen van een SIP aannemer

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Korte bouwtijd met een SIP aannemer!

Als u met een SIP aannemer zoals Ascentia Systems in zee gaat dan bent u verzekerd van een snelle bouw. De panelen worden in onze fabriek op maat gesneden en reeds voorzien van alle raam- en deuropeningen. Alle panelen worden genummerd zodat er op de bouwplaats niet naar het juiste paneel hoeft te worden gezocht. Door dit voorwerk zijn de SIP panelen snel en zeer eenvoudig op te zetten wat beduidend minder arbeidstijd vraagt. De bouw loopt geen vertraging op door weersinvloeden, de panelen zijn tegen elk weertype bestand. De dunne en lichte panelen vormen een stabiele en zeer sterke structuur voor uw bouwproject. Alle panelen zijn getest en Europees gecertificeerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Benieuwd naar wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen als SIP aannemer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over een SIP aannemer?

De SIP panelen kunnen direct afgewerkt worden. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk. Voor de buitengevel kunt u kiezen voor steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. U kunt uw project de uitstraling geven die u wenst. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en werken milieuvriendelijk. Tijdens de verwerking van de panelen komt er geen CO2 vrij. Ook blijft er geen restafval op de bouwplaats achter. Alle panelen zijn demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en milieubewust wonen. Kies voor Ascentia Systems! Als u meer informatie wilt hebben neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.