Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP bouwtechniek

SIP bouwtechniek nodig?

Bent u op zoek naar een SIP bouwtechniek? Zoekt u een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en u de prefab SIP bouwtechniek kan leveren? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende bouwpanelen. Ascentia Systems staat bekend om zijn panelen die voorzien zijn van isolatiemateriaal. Hierdoor kan er snel en efficiënt gebouwd worden. Binnen no time staat uw woning of kantoorpand er. De SIP bouwtechniek is de perfect oplossing voor het efficiënt en snel bouwen van thermisch efficiënte en luchtdichte gebouwen. De SIP bouwtechniek word gebruikt voor binnen en buiten muren. Maar is ook inzetbaar voor daken en vloeren. Ascentia Systems is voor u hét bedrijf waar u terecht kunt voor een vakkundig SIP bouwtechniek project.

Voordelen van SIP bouwtechniek

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

De mogelijkheden van SIP bouwtechniek

Bij Ascentia Systems vindt u een prachtige manier om prefab woningen en kantoren te bouwen. Wij werken met prachtige materialen in combinatie met isolatiemateriaal. Wij bekijken samen met u uw tekeningen en gaan graag voor u aan de slag. Aan de hand van de constructietekeningen worden de juiste panelen geproduceerd. Door prefab panelen te gebruiken bent u verzekerd van een laag energieverbruik en maximale luchtdichtheid. De buitenstructuur van de SIP bouwtechniek is gemaakt van OSB3. De isolatie van de panelen zijn gemaakt van H PUR-schuimisolatie. Met de SIP bouwtechniek worden onder andere huizen en schuren gebouwd. De buitenkant van de prefab panelen kunnen worden afgewerkt met steenstrips, stucwerk en hout. Door de SIP bouwtechniek toe te passen creëert u een duurzaam bouwsysteem.

Meer weten over onze SIP bouwtechniek?

Bent u benieuwd of onze medewerkers iets voor uw bouwproject kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Door deze manier van bouwen kunt u snel en eenvoudig uw project in de steigers zetten. Door gebruik te maken van de SIP bouwtechniek bent u milieuvriendelijk aan het bouwen en creëert u een sterk en stabiel gebouw. De panelen worden uitgebreid getest en zijn allemaal Europees gecertificeerd. Heeft u vragen over onze isolatie eigenschappen of wilt u meer weten over de dikte van de panelen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.