Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP panelen bestellen

SIP panelen bestellen?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor SIP panelen bestellen? Dan bent u bij Ascentia systems aan het juiste adres. SIP Panelen staat voor Structural Insulated Panel, of in het Nederlands: Constructief Isolerende Panelen. Dit wordt eigenlijk gezien als de nieuwe manier van bouwen. De panelen zijn veel dunner dan de ouderwetse isolatiematerialen. Met de SIP panelen en het unieke bouwsysteem bouwt u in korte tijd dragende muren, vloeren en daken. Zo hoeft u geen maanden te wachten voor de ruwe bouw er staat maar duurt het slechts een aantal dagen. Er kunnen diverse gevelafwerkingen gebruikt worden waardoor er verschillende stijlen mogelijk zijn. Zo hoeft SIP panelen bestellen niet moeilijk te zijn en kunt u de panelen voor verschillende doeleinden gebruiken zoals voor tuinhuizen, woningen en om utiliteitsgebouwen neer te zetten. Deze panelen kunnen ook worden gebruikt voor aanbouw, opbouw, berging en chalets. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te spreken.

Voordelen van SIP panelen bestellen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Mogelijkheden van SIP panelen bestellen

SIP panelen bestellen is een slimme zet van u. Het is een bouwproduct om duurzaam te bouwen en dat is tegenwoordig belangrijk. De SIP panelen combineren de twee voordelen van energie-efficiëntie en de vermindering van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Daarbij kennen de panelen een hoge isolatiewaarde en kan er snel gebouwd worden. Een aanbouw kan bijvoorbeeld al in één dag gerealiseerd worden. Dit komt omdat alle voorbereidingen in de fabriek gedaan worden en daarna kant-en-klaar op de bouwplaats worden afgeleverd. Het is daarbij ook een voordelige manier van bouwen omdat u geen andere bedrijven in hoeft te schakelen. Bent u er klaar voor om in het ideale woonklimaat te wonen waarbij een laag energie gebruik de standaard is? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over het SIP panelen bestellen.

SIP panelen bestellen bij de SIP specialist!

Ascentia Systems is gevestigd in Dussen en is in de hele regio en ver daarbuiten actief. Al jarenlang zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten als het over paneelbouw gaat. Het mooie aan paneelbouw is dat u niet alleen met duurzame materialen werkt, maar dat de panelen ook demonteerbaar zijn en gerecycled kunnen worden. Het is zo’n uniek en bijzonder bouwsysteem dat wij er volledig in gespecialiseerd zijn. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of SIP panelen bestellen bij Ascentia systems? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.