Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP panelen

SIP panelen nodig?

Bent u op zoek naar SIP panelen voor uw project? Bent u op zoek naar SIP panelen die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant direct afgewerkt kunnen worden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. In de loop van de jaren hebben wij vele projecten gerealiseerd met onze duurzame en milieuvriendelijke SIP panelen. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Met de SIP panelen van Ascentia Systems worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle SIP panelen worden in onze eigen werkplaats speciaal voor onze klanten op maat gemaakt. Op deze manier kunt u in een korte tijd, op een duurzame manier uw project realiseren. Wij zijn ook de geschikt partij voor het ontwerpen en realiseren van onder andere skelet woningen. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen en inspireren door onze mogelijkheden.

Voordelen van SIP Panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Duurzame SIP panelen op maat

Het milieu staat bij Ascentia Systems hoog in het vaandel. Door de jaren heen hebben wij onze producten steeds verder aangepast zodat al onze SIP panelen recyclebaar zijn. Er zitten vele voordelen aan de SIP panelen en het is een prachtige manier om snel en efficiënt een woning, een dakkapel of een schuur te realiseren. De mogelijkheden bij Ascentia Systems zijn zeer divers. Alle SIP panelen zijn voorzien van het keurmerk brandklasse A zodat de panelen zeer brandwerend zijn. Mede daardoor kunnen onze SIP panelen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SIP panelen wordt veel arbeidstijd bespaard en u kunt snel verder met de volgende fase van uw project. Alle isolatie platen zijn verkrijgbaar in diverse diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Onze producten zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De SIP panelen van Ascentia Systems zijn de perfecte oplossing om snel thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen te bouwen.

Offerte aanvragen voor SIP panelen?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u meer weten over de vele voordelen van SIP panelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt uw telefoonnummer op deze website achterlaten waarna wij u zo snel mogelijk terugbellen. Door gebruik te maken van de SIP panelen kunt u iedere gevelafwerking realiseren. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde gereed om af te werken. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestukt of behangen worden.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.