Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP panelen

SIP panelen nodig?

Wilt u snel en eenvoudig bouwen? Dan is een bouwsysteem van SIP panelen de oplossing voor u. Bij Ascentia Systems uit Dussen kunt u terecht voor doorontwikkelde en zeer hoogwaardige SIP panelen, namelijk onze SPT panelen. Onze SPT panelen zijn ideaal om snel en energiezuinig te bouwen. In SIP panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Onze speciale SIP panelen, de SPT panelen, zijn dun en licht maar hebben tegelijkertijd een sterke en stabiel structuur. U bouwt er thermisch efficiënte en luchtdichte gebouwen mee. De panelen kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk voor uw huis, schuur, tiny house, chalet, op- of aanbouw, zorgwoning, school, dakkapel, zwembad of welk bouwwerk dan ook. SPT panelen zijn ook ideaal voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Zowel de buiten- als binnenzijde kunt u direct afwerken. Aan de buitenzijde kunnen ze afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden.

Voordelen van SIP Panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Zeer waterbestendig
 • Brandklasse A
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Ervaar de voordelen van SIP panelen

Met onze unieke SIP panelen duurt de bouwtijd kort. De SIP panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden, voorzien van alle venster- en deuropeningen en genummerd. Door dit voorwerk kunnen de panelen op de bouwplaats snel opgezet worden. Dit levert minder arbeidsuren en dus minder arbeidskosten op. SPT panelen zijn zeer waterbestendig en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Door de hoge isolatiewaarde zullen de energiekosten laag uitvallen. Bovendien wordt door de maximale luchtdichtheid de warmte gelijkmatig verdeeld wat behaaglijk aanvoelt. Ook hoort u vrijwel geen geluiden van buiten, uw leefomgeving is een stuk rustiger. De panelen zijn in verschillende diktes en dus ook verschillende isolatie-eigenschappen verkrijgbaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwproject.

Duurzame en milieuvriendelijke SIP panelen

Vindt u duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk? Ascentia Systems speelt hierop in met panelen die demonteerbaar en te recyclen zijn. Bij de verwerking komen geen schadelijke emissie zoals CO2 vrij en er blijft geen restafval op de bouwplaats achter. Uit het oogpunt van milieu is bouwen met SPT panelen zeer aantrekkelijk. Al onze panelen zijn brandvertragend (brandklasse A), volledig getest en Europees gecertificeerd. U koopt een betrouwbaar product waarmee u snel, eenvoudig, duurzaam, energiezuinig en betaalbaar kunt bouwen. Wist u dat onze panelen ook uitermate geschikt zijn voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Kies voor energiezuinig en comfortabel wonen met SPT panelen van Ascentia Systems. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2021. Alle rechten voorbehouden.

Tegelhuys Altena © 2020. Alle rechten voorbehouden.