Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP panelen

SIP panelen nodig?

Bent u op zoek naar SIP panelen voor uw project?  Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. In de loop van de jaren hebben wij vele projecten gerealiseerd met onze duurzame en milieuvriendelijke SIP panelen. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Met de SIP panelen van Ascentia Systems worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle SIP panelen worden in onze fabriek speciaal voor onze klanten op maat gemaakt. Op deze manier kunt u in een korte tijd, op een duurzame manier uw project realiseren. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen en inspireren door onze mogelijkheden.

Voordelen van SIP Panelen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Duurzame SIP panelen op maat

Bent u op zoek naar SIP panelen? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en effectieve manier van bouwen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Ascentia Systems in Dussen. Hoewel wij gevestigd zijn in het Brabantse dorpje leveren wij onze producten door heel Nederland. Wij bieden u een ruim aanbod aan van SIP panelen op maat die u kunt toepassen voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Wij maken SIP panelen op maat voor onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen. Of dit nu traditioneel of hedendaags is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen vertalen in een passend ontwerp van SIP panelen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u te allen tijde uw gegevens bij ons achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van SIP panelen.

SIP panelen op maat bij Ascentia Systems

Ascentia Systems is een bedrijf dat zich richt op passief bouwen met behulp van SIP panelen in een totaalconcept. Daarmee is er een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energieneutraal bouwsysteem. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen in een passend ontwerp en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Door gebruik te maken van SIP panelen van Ascentia Systems heeft u de perfecte oplossing in handen voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De SIP panelen kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Nadat wij uw wensen hebben vertaald naar een passend ontwerp en de constructietekening klaar is, kunnen wij door middel van de specificaties van constructietekeningen de SIP panelen zeer nauwkeurig op maat maken. Bovendien zijn alle panelen al voorzien van alle venster- en deursparingen. De SIP panelen en de bijbehorende koppelstukken worden op maat aangeleverd. Het ASCENTIA systeem is speciaal ontwikkeld om een bouwproces eenvoudig te maken.

SIP panelen gebruiken voor uw project

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bent u benieuwd wat de eigenschappen zijn van SIP panelen? De SIP panelen van Ascentia Systems zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.