Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIP panels

SIP panels nodig?

Bent u op zoek naar SIP panels? Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om een aanbouw te plaatsen, een woning te realiseren of een tiny house te bouwen? Zoekt u dan niet verder. Door gebruik te maken van de SIP panels van Ascentia Systems bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Bij Ascentia Systems geven wij u graag advies en denken wij graag met u mee. Wij zijn niet alleen toegankelijk voor zakelijke klanten, ook particuliere doe-het-zelvers zijn bij ons van harte welkom. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar SIP panels die te gebruiken zijn voor diverse doeleinden. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten.

Voordelen van SIP panels:

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

Jarenlange ervaring bij Ascentia Systems

Door gebruik te maken van onze SIP panels kunt u snel en eenvoudig bouwen; dit scheelt u veel arbeidstijd. Alle SIP panels worden in onze fabriek op maat gemaakt voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u op professionele wijze adviseren. Alle SIP panels van Ascentia Systems zijn milieuvriendelijk, volledig getest en Europees gecertificeerd; u bent verzekerd van kwaliteit. Door al deze voordelen en eigenschappen zijn SIP panels dé perfecte oplossing om snel thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen te realiseren. Onze panelen kunnen gebruikt worden voor worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SIP panelen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd.  Aan de buitenzijde kunnen de SIP panels afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. De panels hebben een sterke en stabiele structuur.

SIP panels bestellen? Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd of de SIP panels van Ascentia Systems geschikt zijn voor uw project? U kunt altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website. De SIP panels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen waardoor er voor ieder project een geschikt SIP paneel te verkrijgen is. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.