Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

SIPS bouwsysteem

SIPS bouwsysteem nodig?

Op zoek naar een SIPS bouwsysteem? Wordt uw grote droom werkelijkheid en heeft u plannen om uw eigen aanbouw te plaatsen of een kantoorpand of woning te bouwen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en samen met u een snel bouw kan realiseren door middel van een SIPS bouwsysteem? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om een complete woning of groot pand met een SIPS bouwsysteem te bouwen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend een kijkje op onze website en laat u verrassen en inspireren. U vindt ons in het mooie dorpje Dussen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkzaamheden.

Voordelen van ons SIPS bouwsysteem

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

De mogelijkheden van een SIPS bouwsysteem

Waarom kiezen voor een SIPS bouwsysteem? Bij Ascentia Systems bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar unieke SIP panelen. Al onze panelen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Aan de hand van uw tekening gaan wij voor u aan de slag. Wij maken uw bouwproject keurig op maat en leveren uw panelen genummerd af op de door u gewenste locatie. Door gebruik te maken van ons SIPS bouwsysteem verkort u de arbeidstijd. Mede hierdoor heeft u minder afval op uw bouwplaats en bent u bewust bezig met het milieu. Al onze panelen worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. De SIP panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat u een stillere leefomgeving én een lager energieverbruik heeft. U kunt snel en eenvoudig bouwen met het SIPS bouwsysteem van Ascentia Systems in Dussen!

SIPS bouwsysteem: fenomenaal duurzaam bouwen!

In de loop van de jaren is het fenomeen paneelbouw meer en meer een begrip geworden in onze regio en ver daarbuiten. Ascentia Systems is gespecialiseerd in paneelbouw en weet als geen ander wat zij voor u kunnen betekenen. Door een woning, kantoorpand of een aanbouw te realiseren met paneelbouw bent u verzekerd van vele voordelen. Zo hebben de SIP panelen een maximale luchtdichtheid. De SIP panelen hebben een sterke en stabiele structuur waardoor deze uitstekende thermische prestaties en eigenschappen hebben.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.