Duurzaam bouwen begint bij Ascentia Systems!

Tiny house

Tiny house bouwen​

Op zoek naar een tiny house? Bent u op naar een bedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een bedrijf dat een tiny house voor u kan realiseren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Ascentia Systems. Wij bieden u de mogelijkheid aan om in een handomdraai uw gewenste project door middel van paneelbouw te realiseren. Een tiny house is een prachtig voorbeeld van het op maat laten maken van een bouwproject. In de fabriek wordt uw tiny house op maat gemaakt en met de ideale combinatie met paneelbouw wordt uw tiny house snel en eenvoudig gebouwd. Bent u benieuwd of een tiny house iets voor u is? Bent u benieuwd wat er voor mogelijkheden zijn? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Voor de realisatie van een tiny house bent u bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van een tiny house bouwen

 • Snel en eenvoudig op te bouwen
 • Laag energieverbruik
 • Milieuvriendelijk
 • Volledig getest en Europees gecertificeerd
 • Sterke en stabiele structuur
 • Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
 • Stillere leefomgeving
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
 • Maximale luchtdichtheid
 • Minder arbeidstijd
 • Alle gevelafwerkingen mogelijk

De mogelijkheden van een tiny house bouwen

Heeft u een keuze kunnen maken voor de realisatie van een tiny house? Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag! Wij maken in onze fabriek paneelbouw op maat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u snel en eenvoudig bouwen. Mede hierdoor is er minder arbeidstijd nodig en bespaart u op de kosten. Een tiny house heeft een laag energieverbruik en is uiterste milieuvriendelijk. Onze paneelbouw platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Door de sterke en stabiele structuur bent u verzekerd van een solide bouw. De platen hebben een uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk bij Ascentia Systems. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Meer weten over de mogelijkheden van een tiny house

Bent u benieuwd of paneelbouw iets voor u is? Spreekt de mogelijkheid voor een tiny house u aan? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor een tiny house casco. Met een tiny house van onze SIP panelen creëert u een stillere leefomgeving. De platen zijn in verschillende diktes leverbaar. Met SIP panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, een op- of aanbouw, zorgwoningen en scholen gebouwd. Alle gevelafwerkingen mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen de SIP panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.

Ontdek onze panelen!

Maak een afspraak!

Ontdek onze SIPS panelen!

Openingstijden:
Ma - vri: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 10.00 - 14.00 uur
Zon: gesloten

Hier komen keurmerken van aangesloten bedrijven waarbij we erkend zijn. Denk aan CBW erkend etc.

Ascentia Systems © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Ascentia Systems © 2020. Alle rechten voorbehouden.